Whirlpool WSFE 2B19, model 10 seturi cu clasa A+

Whirlpool WSFE 2B19 e un aparat pentru cei interesaţi de ceva cu o capacitate modică de spălare şi care să nu coste prea mult. Nici nu va ocupa prea mult loc deoarece are o lăţime de 54 centimetri.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu multitudine de facilităţi utile printre care aş aminti FlexiSpace şi SpaceOptimizer.
Din poza de alături puteţi vedea cum arată acest model şi că are un panou de comandă destul de vizibil.


Păreri pro şi contra

Un program foarte util prezent pe Whirlpool WSFE 2B19 e cel Half Load care presupune o încărcare a aparatului la jumătate.
Eficienţa energetică a aparatului e A+ printr-un consum de 238 kWh pe an şi 0,83 kWh per ciclu de spălare.
Nici consumul de apă nu e unul prea mare întrucât vorbim despre 3220 litri pe an.
Va trebui să poziţionaţi aparatul cât de cât lângă sursa de electricitate şi de apă deoarece cablul şi furtunul au lungimi de circa 1,5m. Foarte interesant e că aparatul acesta poate fi conectat direct la apă caldă (maxim 60 grade), iar în felul acesta economisim timp şi bani.
Când ciclul de spălare e terminat suntem avertizaţi printr-un semnal acustic.

Dacă vă interesează un model de maşină de spălat vase care să fie mică, dar să poată spăla mult atunci modelul Whirlpool WSFE 2B19 ar fi recomandarea mea.
Brandul Whirlpool se clasează pe locul 1 în lume pe partea de electrocasnice, iar alegând un produs de la ei ar fi o alegere foarte bună.
Fibilitatea acestor produse e foarte bun şi sunt de îndelungă folosinţă, adică pot fi utilizate şi mai mult de zece ani.
De menţionat ar fi faptul că garanţia standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult, adică la 3 sau 4 ani.
Datorită capacităţii mari acest model poate fi utilizat acasă ori la un restaurant, iar din această cauză aparatul e unul care îşi va recupera rapid investiţia prin vase curate şi faptul că nu trebuie să plătiţi oameni să spele vase.

Te-ar mai putea interesa