Beko BDFN36650XC, mașină de spălat vase cu HomeWhiz

Mașinile de spălat vase Smart sunt tot mai numeroase pentru că a crescut cererea pentru acestea, adică e mult mai simplu să controlezi sau să monitorizezi un aparat de la distanță (aplicație mobilă). Beko BDFN36650XC este un astfel de aparat și este oferit de un brand destul de popular, însă nu este primul model cu HomeWhiz. Această caracteristică poartă numele aplicației mobile care trebuie să o instalați dacă vreți să beneficiați de acele funcții suplimentare. Nu e de ajuns să spunem că are această caracteristică, ci trebuie să specificat că are și WiFi, adică raza de acoperire este mai mare decât prin Bluetooth.

Ar mai fi de menționat și faptul că oferă o listă destul de mare de tehnologii avansate, motiv pentru care nu ne putem aștepta să fie prea ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko BDFN36650XC

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am mai spus-o de multe ori, noile modele au acel panoul de control nou cu timer bine evidențiat (de acel cerc), iar alături sunt butoane diverse pentru programe și funcții. Sunt și câteva informații lângă ele pentru a le identifica mai ușor. Oricum, în manualul său sunt explicate mai bine și după ce-l studiați, veți ști cu siguranță ce să alegeți.

Nu este vorba de un model de 45 cm (cum e Beko BDFS26046XQ) și se vede din imagine că are o capacitate de cel puțin 13 seturi, mai precis 16 seturi. Aceasta este și cea mai mare capacitate care o puteți vedea pe un astfel de aparat, iar dimensiunile au rămas neschimbate doar coșurile sunt gândite diferite. Pentru a vă liniști, aparatul are aceeași adâncime de 60 cm, astfel că poate fi pus fără probleme lângă mobilier și nu trebuie să căutați un alt loc pentru instalare.

Prețul îl consider foarte bun pentru o mașină de spălat cu clasă energetică B, iar în următorii ani vom vede modelele la fel de eficiente chiar și la prețuri mai bune.

Concluzie

Beko BDFN36650XC poate fi următoarea alegere dacă nu vă deranjează prețul și poate că veți aprecia caracteristicile noi, precum AquaIntense și ExtraDry, dar și cele menționate mai sus sau care poate că le-am omis.

Te-ar mai putea interesa