Beko BDFS26046XQ, mașină de spălat vase argintie cu control electronic avansat

Beko BDFS26046XQ este una dintre cele mai recente mașini de spălat vase de la acest brand și se poate vedea după cum arată, adică are acel control electronic puțin mai deosebit. Cu alte cuvinte, are în centru acel cerc cu timer care este bine evidențiat și destul de vizibil. Deci este evident că vorbim de un model care nu se incorporează nici măcar parțial, iar finisajul este argintiu care se asortează foarte bine cu negru.

Aparatele acestui brand arată tot mai premium și oferă numeroase tehnologii moderne, astfel că reprezintă soluții pentru cei cu un buget mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Pe lângă faptul că arată destul de bine, are dotări care trebuie menționate, dar și specificații bune pentru dimensiunile sale. Referitor la specificații, vedem o capacitate de încărcare satisfăcătoare – 10 seturi, 6 programe și o clasă energetică foarte bună pentru această categorie de aparate – C. Veți vedea prețuri destul de mari la cele mai eficiente modele, în special cele cu clase A, B și C. Însă Beko vine cu prețuri mai bune și modele destul de competitive.

Uscarea cu ajutorul fluxului de aer natural face aparatul mai eficient și poate că nici nu vă grăbiți să e puneți la loc. Chiar și în cazul celor care uscă vasele doar prin condensare, tot trebuie să așteptați până ce se răcesc.

Sistemul de pulverizare este mai eficient datorită noului braț rotativ care face ca apa să ajungă în fiecare colț al vasului. Ar mai fi și alte motive pentru care ar merita ales: suporturile pentru pahare SoftTouch, motorul ProSmart Inverter, igienizare cu funcția Hygiene Intense, coșul inferior are suporți care pot fi pliați, senzorul de murdărie detectează gradul de murdărie de pe vase, ajustarea parametrii cu AutoProgram etc.

Concluzie

Deci, Beko BDFS26046XQ nu este ca modelele din generațiile precedente, ci vine cu caracteristici în plus foarte importante dar și cu un preț puțin mai mare. Nu cred că va deranja prețul în special dacă căutați un model mult mai bun decât actualul (mai mare este Beko DFN39530X) sau poate că nu ați mai folosit un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa