Beko B5RFNE314W, congelator alb cu No Frost

Beko B5RFNE314W este un congelator foarte spațios și înalt, în care puteți pune numeroase alimente. Evident că acele 8 sertare menționate nu sunt toate la fel, doar cele 5 sunt închise, restul sunt efectiv rafturi. La alți producători am văzut sertare superioare care au partea din față rabatabilă. E bine și așa cum vedem la modelul de jos pentru ca voi să aveți acces ușor la alimente, să le puteți sorta și le găsiți cu ușurință. Panoul de control este prezent pe ușă și este unul destul de modern (similar cu cel de la mașinile de spălat vase noi).

Costă mult pentru că oferă un volum destul de mare (aproape 300 litri), iar alternative la acesta sunt destul de puține. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți o familie mai mare, gătiți des și nu vă place să mergeți des la cumpărături, un aparat frigorific mare ar fi alegerea potrivită. Astfel, puteți profita de numeroasele promoții și nu veți rămâne niciodată fără un ingredient.

Imaginea de sus este una de prezentare, pentru ca voi să vă faceți o idee. Se pot vedea acei doi suporți de pe ușă din dreptul rafturilor, dar și acele fante de aerisire care ajută la distribuirea uniformă a aerului rece. Tehnologia No Frost este prezentă pe acesta ca voi să beneficiați de dezghețarea automată, adică nu se va forma gheață la interior sau pe acele sertare. Astfel, scade consumul și vedem o clasă energetică mai bună – E.

Dintre acele sertare, unul este ceva mai mare și poartă denumirea de MaxStore (similar cu Big Box). Este inclusă și acea tavă pentru cuburi de gheață care o puteți folosi ori de câte ori aveți nevoie.

Concluzie

Beko B5RFNE314W are specificații foarte bune și chiar ușa reversibilă, adică se pot muta balamalele de pe o parte pe alta. Astfel, congelatorul poate fi pus chiar și în colțul camerei fără a vă deranja deschiderea ușii. Similar cu cel de sus este și modelul Beko RFNE448E43WN, care îl recomand în caz că cel de sus nu mai este disponibil.

Te-ar mai putea interesa