Beko RFNE448E43WN, congelator alb cu 8 sertare

Congelatoarele mari sunt tot mai numeroase deoarece cererea este tot mai mare pentru ele, plus că noile modele nu consumă foarte mult (au clasa energetică E). Beko RFNE448E43WN este un model destul de generos și cu un design exterior destul de plăcut. Doar după cum arată se poate ajunge la concluzia că este un model recent lansat, în special că are acel panou de control electronic și interior iluminat (pe marginea superioară).

Modelul de jos are specificații destul de bune, la acre se adaugă și tehnologii pe măsură. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Beko RFNE448E43WN

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă aveți deja un frigider sau poate vă gândiți să luați unul fără congelator, atunci aveți nevoie și de un aparat ca cel de sus. Puteți alege să-l puneți fie în bucătărie, fie în altă cameră dacă nu aveți loc. Nu consum de foarte mult ori alimente congelat, așa că nu ar avea sens să-l montați în bucătărie.

Dintre cele opt sertare, două sunt deschise, astfel că pe ușa sa sunt prezente și două suporturi. Aceasta este o regulă indiferent de brand pentru că nu aveți cum să scoateți alimentele din sertarele închise, eventual dacă aveau partea frontală pliabilă ca la mobilierul suspendat.

O noutate o reprezintă iluminare de la interior care nu este foarte puternică însă va fi de ajuns în special dacă în cămară nu aveți foarte multă lumină. Spre deosebire de o ladă frigorifică, congelatorul din imagine ocupă mult mai puțin spațiu. Nu este precum un congelator mic, ci este destul de mare și greu. Spun asta pentru că pentru unii dintre voi poate părea mic din pozele de prezentare.

Concluzie

Beko RFNE448E43WN este doar unul din numeroasele modele mai mari lansate de acest brand, doar că acesta are un volum satisfăcător de mare și un design alb. Pot fi și pe alte culori (argintiu), cu mai puține sertare închise și mai mult spațiu deschis. Dacă tot vorbim de același brand, atunci hai să vă oferă și un congelator puțin mai diferit – Beko B5RFNE314XB, adică are niște sertare ceva mai generoase.

Te-ar mai putea interesa