Asus ZenBook UX391UA-ET088T, ultrabook cu i7-8550U şi Windows 10

Asus ZenBook UX391UA-ET088T este un ultrabook de 13 inci dotat cu procesor i7 Kaby Lake R şi e disponibil pe culoarea Burgundy Red (un fel de roşu închis). Vine cu performnaţe şi portabilitate extremă. Gândiţi-vă că are o greutate de circa 1kg şi o baterie care ţine vreo 13 ore. Având sistem de operare preinstalat acest model e unul care poate fi utilizat din prima pentru sacinile pentru care l-aţi cumpărat.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poţi vedea mai bine cum arată acest model… cu menţiunea că e roşiatic.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus ZenBook UX391UA-ET088T e unul perfect din punct de vedere al portabilităţii deoarece vă va fi foarte uşor să-l transportaţi.
Unele persoane ar vrea un laptop care să nu scoate niciun zgomot, dar trebuie ştiut că acesta are ventilator, iar din această cauză are un nivel de zgomot scăzut. Singurele dispozitive care nu scot niciun zgomot sunt tabletele şi telefoanele deoarece nu au ventilatoare.
Ecranul acestui aparat e unul de 13,3 inci cu rezoluţie Full HD, iar în partea inferioară a ecranului are o balama care ajută la răcire cât şi la ergonomie deoarece ridică laptopul. În acest fel nu aveţi nevoie de stand sau cooling pad.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256, iar dacă vreţi ceva mai mare atunci există modele cu SSD de 512GB. Evident că preţul e ceva mai mare.
Pe partea de securitate are cititor de amprentă, iar pentru ergonomie are tastatură iluminată. Aceste dotări sunt unele foarte apreciate şi vor deveni standard în perioada următoare.

Acest laptop e bun pentru acasă cât şi pentru la lucru. O să fiţi uimiţi de performanţele sale cât şi de cât de mult va ţine bateria. O să înlocuiască cu succes un desktop cât şi o agendă clasică.
În general recomand modele de la Asus deoarece acestea au o fiabilitate bună şi preţuri competitive.

Lasă un comentariu