Asus ZenBook UX391UA-ET018R, ultrabook realizat din magneziu

Acest Asus ZenBook UX391UA-ET018R nu poate fi comparat cu restul ultrabookurilor deoarece are un design mult diferit, iar când deschideți capacul acesta se ridică puțin pentru a ușura scrierea și pentru ca aerul rece să pătrundă mai bine pe sub acesta. Arată bine pe albastru închis și chiar dacă nu e foarte vizibilă tastatura sa, ea poate fi iluminată ca la multe laptopuri performante. E ușor să scrii pe acesta pentru că tastele sunt suficient de mari. Tastatura numerică nu mai e atât de căutată, însă anumite serii o au integrată în touchpad și apare doar când e activată pentru că e digitală.

Acesta e creat pentru segmentul business și nu numai, adică e un gadget premium cu o construcție specială și cu software licențiat – Windows 10 Pro. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu aveți nevoie de Intel Whiskey Lake, pentru că și această generați oferă performanțe similare datorită celor 4 nuclee și tehnologiei de fabricație pe 14 nm. Ecranul său e unul decent ținând că nu veți sta foarte departe de laptop.

SSD-urile sunt tot mai accesibile, astfel că vom vedea tot mai multe laptopuri cu acestea însă pot fi chiar și de tip M.2. Performanțele diferită atunci când discutăm despre cele cu NVMe, dar în taskuri simplu chiar nu se vede nici o diferență. laptopurile de gaming și editare video au nevoie de acestea.

Păreri pro și contra

Autonomia sa de maxim 13 ore poate fi atinsă în modul economic, însă e irelevantă cât timp veți lucra doar la birou și poate aveți cu voi încărcătorul. Pentru o zi de lucru poate fi perfect și chiar înlocuiește un PC pentru că are dotări bune, porturi numeroase și se pot conecta diverse periferice. Vă puteți autentifica ușor și sigur cu ajutorul cititorului de amprentă, iar acesta cred că va de veni standard pe mai toate modele business.

Asus UX391UA-ET018R e diferit și se vede foarte ușor, nici nu aș putea spune că-i lipsește ceva însă sunt modele mult mai avansate. Depinde și ce aveți nevoie în acel buget, dar cred că cel de sus oferă exact ce aveți nevoie.

Te-ar mai putea interesa