Asus X552CL-SX033D, laptop multimedia cu i5

Pentru cineva interesat de un laptop puternic cu procesor i5 și placă video GeForce 710M recomand acest laptop Asus X552CL-SX033D. E un model cu aspect economic, dar cu performanțe peste medie, iar bateria cu 4 celule e una care ține circa 2-3 ore. Mulțumită bateriei cu mai puține celule cei de la Asus au obținut o greutate mai mică, notebook-ul având o greutate de circa 2,3 kilograme care e una foarte mică pentru un laptop.

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un laptop modern cu componente de ultimă generație. Poate o să strigați la mine că procesorul Ivy Bridge cum e unul de ultimă generație, însă cele Haswell cu voltaj scăzut nu prea și-au făcut apariția la noi pe piață.

Laptopul
Laptopul

Modelul de față vine cu un procesor dual core i5-3337u, placă video Nvidia GeForce 710m, 4 giga de RAM și hard încăpător de 500 de giga. Niște lucruri mai speciale la acest model ar fi prezența unui cititor de carduri și a două porturi USB 3.0.
M-aș fi așteptat la un ecran cu rezoluție mai mare și la prezența unui SSD, însă astfel de laptopuri se lasă așteptate. Nu prea înțeleg de ce au montat unitate DVD deoarece mie nu îmi prea este utilă.
Jocurile merg decent pe acest model, lucru care poate fi văzut și din clipul de alături.

Atuurile acestui x552 ar fi prezența unui procesor core i5, a unei plăci video dedicate și stabilitatea. Placa video GeForce are suport Optimus ceea ce înseamnă că atunci când nu e nevoie de putere de procesare video e utilizată placa video Intel HD.
Are și câteva minusuri printre care se numără lipsa sistemului de operare, prezența unității optice (care adaugă un surplus de greutate) și autonomia bateriei care nu e chiar mare (circa 3 ore).

Dacă nu aș avea deja un laptop Asus atunci l-aș alege pe acesta datorită procesorului puternic, a ecranului și a faptului că e realizat din materiale calitative. Din clipul de alături puteți observa că nici nu arată rău.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X552CL-SX033D, laptop multimedia cu i5”

  1. Cred ca seria x552 e cea mai reusita de pana acum. Procesorul e foarte rapid, iar silentiozitatea e unul dintre punctele forte ale acestui model.
    Nu era rau daca arata ceva mai bine dar e bine si asa la pretul acesta.

Comentariile sunt închise.