Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X54HR-SX067D

Acest Asus X54HR-SX067D e un model nou și performant care are poate fi util pentru oricine deoarece are chiar și placă video dedicată. Deci e un laptop office/multimedia. O alternativă care la fel o recomand e X54HR-SX034D. Acel X54 are o configurație aproape identică (are hard de 500 GB). Spre deosebire de seria K53, aceste modele sunt mai accesibile și au portul USB 3.0. Chiar dacă nu au design așa de elegant, scopul unui astfel de laptop e să ofere performanțe atât în jocuri cât și în aplicațiile office la un preț modic. Tastatura e una ănghesuită și dec e numai bună pentru cei care scriu repede, iar carcasa e destul de robustă și nu prezintă suprafețe lucioase. Deci e un laptop care nu necesită o atenție sporită deoarece carcasa nu atrage praful și nu se zgârie precum la alte laptopuri. X54HR-SX067D are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Laptopul deschis

Capacul

Specificaţii tehnice

Acest laptop are un procesor Sandy Bridge care îl recomand chiar și pentru jocuri deoarece e mult mai bun decât un Dual Core și are chiar și o placă video integrată cu suport HD. E vorba de modelul Core i3-2310M de 2.1GHz cu placa video Intel HD Graphics 3000. Ecranul LCD LED vine cu protecție Glare și acesta are o diagonală de 15.6 inci + o rezoluție HD. Spre deosebire de alte laptopuri acesta are doar un slot pentru memoria RAM, motiv pentru care nu puteți mări la mai mult de 4 GB (cât e și instalat). Față de acea alternativă menționată anterior, are un hard de 750 GB.

Placa video de la AMD e un model nou după cum se vede și în codul său – 7470M, și face parte din seria Radeon, fiind un model de 1 GB pe 64 de biți. Însă e cel mai bun model pe 64 de biți de la ora actuală, deci veți juca destul de multe jocuri la detalii medii-maxime. Restul dotărilor sunt cam așa: DVD, difuzoare incorporate Altec Lansing, cameră web, cititor de carduri, un USB 3.0, HDMI, microfon, un USB 2.0, ieșire audio, VGA, LAN, WLAN și acumulator de 4 celule. Chiar dacă ar enumai un USB 3.0 și o baterie mică, 3.0 e compatibil cu 20 iar autonomia poate să ajungă chiar și la 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Free DOS, arată mai bine decât un Toshiba, tastatură înghesuită, carcasă robustă, USB 3.0, preț atractiv și răcire foarte bună.

Minusuri: un hard de 1 TB ar fi fost ideal.

Concluzie

Acest Asus X54HR-SX067D e recomandarea mea în acest buget și în special dacă doriți un gadget portabil cu hdd intern generos pentru filme, muzică și jocuri. Jos am pus un clip cu prezentarea unui model foarte similar:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • marian

    Merita banii deoarece acel hard e de cea mai mare capacitate care o vei gasi pe un leptop. Jocurile merg ca unse si inca nu l-am putut ingenunchea cu vreun joc de ultima generatie.

  • Vasile

    Driverele s-au instalat toate foarte rapid si laptopul merge impecabil. L-am folosit pentru redactarea licentei si tastatura s-a dovedit incredibil de comoda si buna la scris. Am testat cele mai oi jocuri si nu am intampinat vreo problema si curios e ca dupa vreo ora de joc nu s-a incalzit deloc si temperatura a ramas destul de constanta.

Lasă un comentariu