Asus X52F-EX513D

Acest laptop Asus X52F-EX513D cu Intel Pentium P6100 la 2.0 MHz este cel mai vândut din Seria X52F. Din această serie mai fac parte în că două modele, pe care le voi prezenta deasemenea în acest review. Acest laptop face parte din noua generaţie de notebook-uri cu aspect glossy sau lucios, foarte apreciat de cumpărători şi viitori posesori. Preţurile sunt acceptabile şi apropiată, motiv pentru care voi recomanda unul. Culoarea acestui laptop este maro-carbon la interior cu negru lucios la exterior şi pe rama display.

Preţuri şi poze

După cum am scris anterior această serie cuprinde trei modele, cu configuraţi foarte bune:

Cu procesor Intel Pentium Dual Core P6100 2.0GHz, 320GB undeva la 1.500 lei.
Asus X52F-EX514D cu procesor Intel CoreTM i3-370M 2.4GHz, 320GB 1700 lei.
Cu procesor Intel Pentium Dual Core P6100 2.0GHz, 500GB la 1.800 lei

Tastatură
Lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Toate cele trei vin cu placă video integrată cu suport HD (Intel HD Graphics), 2GB RAM DDR3, VGA, HDMI, Wi-Fi, 3 USB-uir 2.0, şi alte. Acestea vin fără sistem de operare, care consider că este un lucru bun, deoarece preţul vine cu vreo 300-400 de lei mai mic.

Plusuri şi minusuri

Un minus ar fi faptul că are doar 2 giga de RAM, iar plusurile sunt faptul că are o placă video HD, memorie RAM rapidă de tip DDR3, are un design elegant şi este foarte ieftin. Jocurile merg foarte bine datorită plăcii video care este ceva mai bună deoarece are suport HD şi este mult mai performanţă decât predecesoarele ei X3100, 4500M şi chiar 4500MHD.

Nota 10

Îi acord nota 10 acestei serii pentru calitate şi funcţionalitate. Dar nici design-ul nu trebuie neglijat, majoritatea notebook-urilor vin în culoarea neagră, însă acesta vine într-o nuanţă de maro-carbon, după mine interesantă.

Modelul recomandat de mine este şi cel mai ieftin dintre ele şi anume cel de 1500 lei, fiind apreciat şi de cumpărători ca fiind o alegere bună. Mai există şi varianta resigilat, care este şi mai ieftină cu vreo 100 şi ceva de lei, cu ambalaj deteriorat, prezintă zgârieturi sau are pixeli morţi pe ecran. Acest model este şi cel mai vândut model de la Asus. Dar, şi cel de 2.249 lei este un model de recomandat datorită procesorului care este unul foarte performant, însă este ceva mai scump.

Toate cele trei modele de la Asus se află pe stoc la eMAG, în special modelul de  laptop Asus X52F-EX513D, deci va ajunge la destinaţie într-un timp foarte scurt, cel mult două zile.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus X52F-EX513D”

  1. La inceput n-am stiut daca sa-l iau sau nu deoarece un laptop Asus costa pe la 2000 de lei, dar l-am luat la 1800 lei. Cand a ajuns acasa l-am deschis, mi-a instalat cineva windowsul si nu am probleme cu calculatorul. Arata foarte bine si se comporta la fel de bine pe banii acestia. Nu l-am luat pentru jocuri ci pentru stat pe internet si ascultat muzica. Difuzoarele nu stiu cat de bune sunt pentru ca l-am conectat la statie.
    Luati cu incredere si nu va lasati speriati de pretul extrem de mic. Asus a produs intotdeauna laptopuri bune.

  2. Da, este bun, iar placa video redă chiar şi filmele Blu-ray şi merg şi jocurile destul de bine… asta dacă te joci din când în când. Eu zic că şi memoria RAM este suficientă, iar dacă nu atunci se poate face un upgrade la RAM. Dar nu ştiu câte sloturi libere are şi cum sunt dispuse acestea.

Comentariile sunt închise.