Asus X451CA-VX057D, laptop de 14 inci

Asus X451CA-VX057D e un model care vine ca o alternativă cu ecran de 14 inci la Asus X551CA-SX029D (model cu 4GB RAM și ecran de 15). Îl recomand deoarece în momentul de față are o reducere de 150 lei (costând puțin peste 1000 lei). Cred că ar fi perfect pentru cineva care folosește calculatorul la navigat pe Internet, filme și ascultat muzică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Costă așa de puțin deoarece e un laptop entry level cu 2GB memorie RAM și cu un ecran care are o dimensiune medie.

Laptopul
Laptopul

Specificațiile modelului de față sunt excelente deoarece vine cu un procesor Celeron dual core din seria Ivy Bridge și cu un hard capacitiv de 500 de giga. Placa video e și ea una foarte bună, chiar dacă e una integrată deoarece e una Intel HD capabilă de a reda conținut HD. Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție 1366×768 pixel care are niște unghiuri de vizibilitate decente.
Tastatura e una chiclet (ca la modelele premium), iar greutatea notebook PC-ului e de sub două kilograme ceea ce îi conferă o portabilitate excelentă alături de bateria care ține vreo 3 ore chiar dacă are 4 celule.

Lucrurile bune la acest model sunt prețul (rar mai vezi un laptop la circa 1000 lei), posibilitatea de a viziona pe el filme HD și procesorul Celeron 1007u (care e unul dual core cu voltaj scăzut). Singurul lucru care nu-l apreciez e lipsa sistemului de operare… putea să vină măcar cu ceva de genul Windows 7 Starter Windows 8. În fine, eu recomand să instalați pe el Windows 8.1, iar de pe CD să instalați doar driverele și software-ul pentru tastele FN.

Concluzia mea referitoare la acest laptop e că-și merită banii, fiind perfect pentru cineva care folosește PC-ul pentru divertisment și mai puțin pentru jocuri (cele de pe Facebook merg perfect). Din clipul de mai jos se poate vedea mai bine cum arată acest laptop (în clip e modelul X551 care arată tot așa doar că e mai mare, iar în dreapta are tastatură numerică).

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Asus X451CA-VX057D, laptop de 14 inci”

  1. Foarte bune pretul. Am si rezervat unul ca sa mai apuc si eu pt ca am impresia ca va fi repede terminat stocul.

  2. Întradevăr, drivere există doar pentru 8 și 8.1, probabil că m-am uitat din greșeală la o serie similară. Între 8 și 8.1, 8.1 e o alegere mai bună.

  3. Pentru OSCAR
    Driverele de pe cd-ul de instalare merg si pe win 7,mai putin cel de lan si USB 3.0 pe care le gasesti la Realtek pentru lan si pe … (bagi cautare pt.drivere usb 3.0 intel).
    Bafta!

Comentariile sunt închise.