Asus X200CA-CT181H, mini laptop roșu

Pentru cei interesați de un laptop mic, dar performant recomand acest model Asus X200CA-CT181H. Mai mult de atât e un model cu capac roșu, iar ecranul de 11 inci e unul touch așa încât să puteți utiliza la maxim sistemul de operare care e instalat pe el – Windows 8.
Eu aș recomanda un astfel de laptop cuiva care e la facultate deoarece e foarte portabil, iar prețul e foarte mic.

Modelul X200ca de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat de ultimă generație cu fițe cum ar fi USB 3, ecran touch și cameră HD. Din imaginea de alături puteți observa că e un model negru la interior și fără tastatură numerică.

Laptopul
Laptopul

Modelul x200 e unul foarte apreciat de cei care vor o alternativă la un ultrabook deoarece are un preț fără egal și hardware capabil. La ce mă refer prin acest ultim lucru e procesorul i3 3217U, cei 4 giga de RAM, hardul de 500 și ecranul Full HD de 1366×768 pixeli.
Capabilitatea touch a ecranului e binevenită pentru că SO-ul depinde foarte mult de această caracteristică, mai ales că vine cu interfața metro.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest dispozitiv sunt portabilitatea, performanța și că vine cu sistem. Greutatea de 1,2 kilograme, iar producătorul se laudă că bateria ține vreo 5 ore chiar dacă-i vorba despre una cu 3 celule. E un laptop rapid datorită procesorului dual core și a plăci grafice Intel HD care e capabilă de a reda inclusiv filme HD.
Din păcate sistemul instalat nu e Windows 8.1, iar Office-ul cu care vine e unul de tip Trial.

Dacă vrei un netbook performant atunci eu îți recomand acest model de laptop de 11,6 inci deoarece mai mult ca sigur că o să-ți fie util și suficient în același timp. Pentru a îți face o părere despre cum arată acest model eu îți recomand să vezi preview-ul de alături care e unul destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X200CA-CT181H, mini laptop roșu”

  1. Am si eu un model dar pe alb. Bateria tine si 4 ore daca nu intri pe internet si doar citesti o carte sau ceva asemenator. Avand putin peste 1kg e foarte usor de carat in geanta si acesta e motivul principal pentru care eu l-am luat. Sunt student si in weekend cand ma duc acasa il iau cu mine. Daca era un laptop normal cu 2,5kg atunci era cam greu de carat la cate bagaje are un student.

Comentariile sunt închise.