Asus X101CH-WHI022W

Dacă te interesează un laptop special care să fie mic atunci cred că acest netbook Asus X101CH-WHI022W ar fi ok. Vine ca o alternativă albă la modelul BLK038W și normal că are același preț din moment ce are aceleași caracteristici tehnice. Astfel, acest X101CH are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care are 2 ani de garanție și tot atâta memorie RAM.

Poze

Asus X101CH nu are tastatură numerică și e complet alb. Greutatea e una mică de un kilogram și acest fapt se datorează în principal faptului că are o baterie cu 3 celule. Designul e foarte caracteristic laptopurilor Zenbook care sunt numite ultrabook-uri. Se poate vedea că are o cameră Web, dar și că touchpad-ul e poziționat central așa încât să ajungeți ușor la el.

Din lateral

Specificaţii tehnice

X101CH-WHI022W e fost prezentat pe la sfârșitul anului trecut și această prezentare se poate urmări în clipul de alături, dar trebuie să țineți cont că pe atunci era un prototip. În momentul de față, vine cu procesor Intel Atom N2600 care are două nuclee și cip grafic Intel HD din seria 3600 care e unul destul de bun în opinia mea. Acest cip este motivul principal datorită căruia laptopul e dotat și cu port HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult; arată foarte bine deoarece e alb și cred că ar fi ideal atât unui băiat cât și unei fete; raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu multă tehnologie la zi, chiar dacă nu are USB3; vine fără OS și asta face să fie mai accesibil din punct de vedere financiar; ecranul e unul anti glare ceea ce îl face foarte bun de dus în par ori alte locuri luminoase.
Contra: ecranul nu e HD ori HD+ cum e cazul modelelor de 11 inci.

Concluzie

Din clipul de mai sus, dar și din cel de alături se poate vedea că laptopul arată foarte bine ca orice Eee PC. Utilizarea sa nu e deloc complicată, iar Windows-ul e ușor de instalat de pe stick. Dacă nu vă descurcați cu instalarea atunci sunt sigur că o să găsiți pe cineva care să vă instaleze sistemul cu 25 de lei cu tot cu drivere și programe uzuale.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus X101CH-WHI022W”

  1. bine că incurajezi oamenii sa-și instaleze Windows pirat cu 25 lei. și desigur programele uzuale…tot pirat. bravo!

  2. Nu toți cei care au CD/DVD cu Windows licențiat știu să îl și instaleze. Programele uzuale (winamp, chrome, commander, vlc etc) sunt și în variantă free.

Comentariile sunt închise.