Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VX7-SZ082Z

În curând la CES vom vedea numai mașini, spun asta deoarece ASUS a prezentat cel mai nou și performant laptop și aici vorbim de spre acest laptop Asus VX7-SZ082Z care are un design inspirat de la laptopurile Asus Republic of Gamers și de la bolizii Lamborghini mai noi. Dacă aduni bani pentru o supermașină și nu reușești să pui prea mulți bani deoparte poți opta pentru acest “OZN” numit Asus VX7. Inginerii de la ASUS au luat în serios această inspirație și ne-au promis că acest model nu va fi ultimul din serie, cică mai este și un VX6. Aceștia au introduc cea mai nouă tehnologie într-un laptop de 15 inci făcându-l cel mai performant portabil de la Asus și nu numai. O alternativă la acest model ar putea fi un Asus G74SX-TZ064V sau mai noul VX7SX-S1149Z.

Acest model de laptop Asus VX7-SZ082Z vine în mai multe culori dar cele mai cunoscute sunt negru carbon și portocaliu. Mai precis, design-ul este inspirat după modelul Murcielago LP640 Roadster în special în partea din spate. Din spate ai impresia că VX7 este o mașină cu dimensiuni reduse dar tot un laptop rămâne. Vă asigur că nu scoate zgomot precum un Lamborghini dar este la fel de “rapid” ca unul. Cu siguranță evacuările de tip sport vor fi de folos atunci când vă jucați un joc. La interior are zona de sprijin realizată din piele pentru a face utilizarea sa mai plăcută. Asus VX7-SZ082Z are un preț bun Vezi prețul special de azi și cred că acesta chiar își merită banii.

Poze

Deschis

Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul este unul Core i7 model 2630QM care este unul Sandy Bridge. Acest procesor îl găsim doar pe cele mai performante laptopuri la ora actuală. Acesta are tehnologie 32 nm, frecvență de 2 GHz și cache de 6 MB. Display-ul LCD LED are o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Memoria RAM are o capacitate de 16 giga de tip DDR3 la o frecvență de 1333 MHz care este dispusă pe patru sloturi.

Hard disk-ul sau mai bine zis hard disk-urile (500+500) sunt de tip SSH (Solid State Hybrid) adică un fel de SSD dar mai nou, care oferă un plus de viteză aplicațiilor și sistemului de operare. Timpul de acces al acestuia este undeva la 0,1 ms, silențios, viteza de transfer/citire/copiere este mult superioară hardurilor SATA 2 clasice și rezistent la șocuri (precum memoria flash). Acestea au o viteză de 7200 de rotații pe minut și un spațiu de stocare de 1 tera.

Placa video Intel HD Graphics 3000 este una integrată și vine împreună cu procesorul pentru o performanță mai bună și un consum redus de energie. Acesta poate reda atât filmele HD cât și cele Full HD. Cea dedicată nVIDIA GeForce GTX 460M este una dintre cele mai bune plăci grafice pentru laptopuri ale momentului. Aceasta are o memorie video de 3 giga de tip GDDR5 pe 192 de biți. Comutarea dintre ele se face automat cu ajutorul tehnologiei Optimus.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații un astfel de laptop Asus VX7-SZ082Z are unitate Blu-Ray, două difuzoare stereo, cameră web de 2.0 MP, cititor de carduri, port HDMI, microfon, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, port VGA, mufă RJ-45 pentru rețea și internet, un USB 3.0, bluetooth 3.0 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Asus VX7-SZ082Z are două harduri de ultimă generație, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți lincețiat, configurație peste așteptări, tastatură numerică, design elegant și modern, autonomie de lucru este undeva peste medie datorită bateriei de 8 celule și a tehnologiei Power4Gear de la ASUS.

Ca minusuri: VX7 are o greutate de 3,8 kilograme, deci nu este chiar portabil.

Concluzie

Acest laptop Asus VX7-SZ082Z Lamborghini este unul dintre cele mai frumoase laptopuri de pe piață dar și scumpe. Cred că ar trebui să vă opriți din citit și să-l cumpărați 🙂 deoarece își așteaptă “șoferul”.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu