Asus VX7SX-S1149Z

Laptopul Asus Lamborghini VX7SX-S1149Z este unul premium de jocuri ca VX7-SZ082Z. Nu o să găseşti ceva mai bun care să şi arate bine deoarece cei de la Asus au colaborat cu cei de la Lamborghini pentru a face acest laptop Lambo VX7. Placa video e una dintre cele mai bune existente pe piaţă fiind un GeForce GTX 560M pe 192 biţi din clasa 1. Este cunoscută ca fiind o placă video de gaming Full HD. Vă asigur că dacă vreţi să jucaţi un joc nou apărut la detalii maxime atunci această placă e perfectă pentru aşa ceva. Normal că are şi o placă integrată care funcţionează în mod Optimus pentru ca astfel laptopul să aibă o autonomie decentă.

Procesorul i7 2670QM e unul cu patru nuclee şi e cel mai bun pe piaţă pentru notebook-uri şi trebuie să ştiţi că e mult mai performant decât un i5 fiind exact ceea ce are nevoie un laptop de jocuri.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La acest preţ aveţi şi sistemul de operare inclus (Windows 7 Ultimate). Preţul li se pare unora mare, dar având în vedere că este un laptop de jocuri şi divertisment Full HD nu cred că e un preţ incorect. Există şi modelul VX7SX-S1197Z care are un preţ inferior.

Poze

Deschis
Din lateral

Specificaţii tehnice

Asus VX7SX-S1149Z este un laptop de ultimă generaţie pentru divertisment la maxim. E dotat cu un ecran de 15,6 inci cu rezoluţie Full HD pe care poţi urmări filme Blu-ray la calitate maximă fără pierderi de detalii. Eu îţi recomand când vrei să vizionezi un film de pe calculator să conectezi laptopul la un HDTV pentru a vedea imaginea mai mare, nu că pe laptop nu ar fi calitate maximă.

Cei care vor vrea să ducă laptopul pe afară vor fi încântaţi să afle că are ecran care nu te orbeşte, adică anti glare.

Alături e un clip care prezintă placa video, dar modelul de pe desktopuri. Ştiu că review-ul e în rusă (sau ceva de genul), dar la final o să vedeţi cât de realistice şi fluente sunt jocurile.

Pe partea de memorie RAM şi capacitate a hdd-ului stă foarte bine deoarece are 16 giga intalaţi şi hard de 1,5 terra pe 7200 rotaţii. Cred că hardul „e” defapt două în RAID.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bestial, are porturi USB 3, unitate Blu-ray combo, baterie de 8 celule, tastatură iluminată, design inspirat de maşinile Lamborghini şi performanţe extreme.
Contra: greutatea e de 3,8 kilograme şi asta nu îl face tocmai portabil.

Concluzie

Vine Crăciunul şi multă lume îşi ia câteceva de pe acuma pentru a evita „aglomeraţia”, iar acest Asus VX7SX-S1149Z cred că e unul dintre cele mai bune cadouri dacă vi-l permiteţi.

Alături e şi o prezentare a modelului din recomandarea mea. Savuraţi preview-ul.

Te-ar mai putea interesa