Asus VW199D

Acest monitor LED Asus VW199D e o alternativă mai bună la VH197DR deoarece vine cu o rezoluție mai mare la aceeași diagonală iar prețul nu a avut mult de suferit. Spre deosebire de acel model acest VW199D vine și cu un contrast dinamic mare pentru un monitor de 18. Deci aveți de ales între mai multe modele în funcție de preferințe și buget, dar acestea se adresează numai posesorilor de desktop PC-uri deoarece vin doar cu conectorul VGA. Ar putea fi de folos și posesorilor de netbookuri care doresc să vizioneze filme la o calitate mai bună și pe un ecran cu o diagonală mai generoase. Îl puteți folosi pentru vizionarea de filme HD sau chiar și jocuri având un timp de răspuns bun dar și alte caracterisitici tehnice bune. Dacă vă interesează acest model atunci trebui să știți că prețul acestui VW199D e destul de bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Vine cu un display care reproduce circa 16.7 milioane de culori și care are unghiuri bune de vizibilitate – 160 de grade pe verticală și de 170 pe orizontală. Ecranul acestui Asus VW199D e unul de tip LED cu un contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 10 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, aspect 16 pe 9, un timp de răspuns de 5 ms și o rezoluție HD+. Mai precis rezoluția e una de 1440 cu 900 pixeli deci numai bună pentru a viziona filme HD dar și Full HD. rata de refresh e și e bună, fiind undeva la 55 – 75 Hz pe verticală și de 30 – 80 kHz pe orizontală. Vine cu destul de multe standarde: TUV-ERGO, TUV-GS, FCC, UL/cUL, TCO’03 și Energy Star.

Ca și modelele similare și acest Asus VW199D are montare VESA de tipul 100 cu 100 mm, dar nu beneficiază de boxe integrate sau tuner TV incorporat. Pe partea de conectivitate are doar intrarea VGA. Are un consum maxim de 27 W și o greutate de 4.2 kilograme. Ca și caracteristici speciale vine cu: ajustări (automate sau manuale pentru contrast și luminozitate) și SPLENDID Video Preset Mode Selection (aveți de ales între diverse mocuri pentru ca imaginea să fie una superbă).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluție foarte bună pentru un ecran de 18.5, contrast ridicat, culori vii, unghiuri decente de vizibilitate, design elegant și materialele sunt de bună calitate.

Minusuri: nu are DVI.

Concluzie

Acest monitor LED Asus VW199D e o alegere bună într-un buget modic pentru tinerii care au nevoie de un monitor ieftin și bun pentru orice. Cam așa arată:

Te-ar mai putea interesa