Asus VH197DR

Dacă vă plac gadgeturi ASUS și nu aveți un monitor LED pentru desktop PC-ul vostru, atunci o posibilă recomandare e acest monitor LED Asus VH197DR. Acesta vine ca alternativă la LCD-ul VW190DE care bineînțeles e mai ieftin ca acesta și are același design. E un model recent apărut cu conectivitate VGA deci poate fi conectat la un calculator, netbook sau laptop. Spun asta în caz că doriți să vizionați un film la o calitate video mai bună și pe un ecran mai bun. Chiar dacă rezoluția sa e una HD+, e numai bună pentru un PC sau netbook în special că are numai intrare VGA. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut DVI deoarece calculatoarele mai noi vin cu intrarea DVI. Acest model VH197DR vine cu tehnologie LED care e cunoscute pentru caracteristicile sale speciale: contrast ridicat, culori vii, consum redus și e prietenoasă cu mediul înconjurător (fără mercur). Îl recomand și datorită designului elegant cu suprafață neagră lucioasă. Dacă vă interesează un model ca acesta, atunci ar trebui să știți că prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Asus VH197DR 1
Stins
Asus VH197DR 2
Pornit

Specificații tehnice

Are un display de 19 inci din care doar 18.5 inci e spațiul vizibil. Vine cu tehnologie LED pentru ca să vă bucurați de calitatea imaginilor atunci când vă jucați sau vizionați un film. Deasemenea vine cu timp de răspuns de 5 ms, o rezoluție ideală pentru filmele HD – 1366 cu 768 pixeli (cât a unui laptop de până în 15.6 inci), aspect lat, reproduce 16.7 milioane de culori, un contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 5 milioane la 1 și unghiuri de vizibilitate maximă de 160/170 grade pe verticală/orizontală. Deci vine cu specificații tehnice foarte bune pentru acei bani și pot spune că raportul performanță/preț e unul satisfăcător.

Având că e un model simplu, nu are boxe integrate  sau tuner TV dar vine cu montare VESA de tipul 100 cu 100 mm. Cu acesta puteți chiar să economisiți chiar și loc pe biroul dumneavoastră cu acel sistem VESA. Pe partea de conectori are doar VGA. Alte caracterisitici ale acestui Asus VH197DR sunt: SPLENDID Video Preset Mode Selection, consum de 20 W, cântărește doar 3.3 kilograme, ajustări (contrast, luminozitate și auto).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv, VESA, design elegant, provine de la un producător bun, consum mic, contrast bun și are ajustări pentru o calitate mai bună a imaginii.

Minusuri: Asus VH197DR nu are DVI.

Concluzie

Acest monitor LED Asus VH197DR pote fi un bun înlocuitor pentru actualul LCD sau în cel mai rău caz, CRT. Spun asta pentru că acesta vine la un preț bun și are un consum foarte mic de energie.

Te-ar mai putea interesa