Asus VivoTab RT TF600TG-1B052R

Asus VivoTab RT TF600TG-1B052R e varianta îmbunătățită a TF600T-1B062R deoarece vine cu suport 3G. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează o tabletă foarte bună atunci acest model ar fi cel mai bun pentru tine. Principalele atuuri ar fi cipul Tegra 3, T30 care are GPU GeForce, ecranul cu rezoluție HD și foarte clar din orice unghi te-ai uita la el, bateria care ține mult și suportul NFC.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere despre cum artă, însă nu trebuie să vă inducă în eroare prezența tastaturii deoarece sunt modele care vine și modele care nu vin cu ea. De exemplu acest model nu are tastatură. Culoarea sa e una plăcută fiind gri, iar mai multe detalii vizuale puteți vedea din preview-ul de la final.

Cu docking (nu e inclus)
Tableta

Specificaţii tehnice

Asus TF600TG-1B052R e un model foarte performant care va rula cele mai noi jocuri fără probleme. Astfel jocuri precum Nova 3 vor rula fără sacadări. Deoarece vine cu cip Tegra 3, autonomia e una crescută deoarece e un cip special conceput pentru autonomie ridicată.
Nu vine doar cu 3G, ci și cu o mulțime de alte conexiuni care te vor ajuta să conectezi diferite aparate la acest model, iar acestea sunt bluetooth, wireless și HDMI. De asemenea ceva foarte util e NFC care e întâlnit doar pe cele mai bune terminale mobile.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu modul 3G; ecranul e foarte clar grație ecranului IPS și a rezoluției mari; greutatea e una normală; portabilitatea e crescută mulțumită bateriei care ține undeva la 8 ore și greutății nu pre mari; vine cu un sistem de operare foarte bun, adică Windows RT care e o derivație a Windows 8 pentru dispozitive cu procesoare ARM.
Contra: prețul e unul cam mare; autonomia putea fi mai mare de 8 ore.

Concluzie

Tableta de față vine pentru aceia care nu vor tablete cu Android deoarece sistemul Windows e mai apropiat de utilizator. Acest OS cu care vine tableta de față nu e chiar Windows 8 deoarece e un derivat special conceput pentru tableta MS Surface și e livrat doar alături de tablete. Astfel, dacă vreți să-l cumpărați separat atunci nu o să-l găsiți. Meniurile sunt caracteristice interfeței Metro, iar acest lucru se poate vedea și din preview-ul de alături.

Un comentariu la „Asus VivoTab RT TF600TG-1B052R”

  1. De mult timp vroiam o tableta cu Windows si mi-am pus deoparte niste bani. Am achizitionat acest model si de doua saptamani de cand il detin nu am intampinat vreo problema in utilizarea lui. Recomand!

Lasă un comentariu