Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VivoBook S15 S530UF-BQ163, laptop de 15 inci cu portabilitate ok

Dacă vreți un laptop de generație nouă care să arate bine și care să vină cu multe facilități utile atunci modelul Asus VivoBook S15 S530UF-BQ163 ar fi recomandarea mea.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar din imaginea de alături se poate vedea că e un model de culoare verde (green). E un laptop cu aspect unic și funcționalitate modernă.


Păreri pro și contra

Laptopul Asus VivoBook S15 S530UF-BQ163 e unul al anului 2019, iar din această cauză are procesor i5-8250U. Acest procesor e unul quad core cu performanțe similare unui procesor desktop.
Pentru jocuri nu prea complexe acest laptop e dotat cu placă video GeForce MX130 2GB. Iar, pentru ca laptopul să aibă un consum cât mai mic de curent are și placă video integrată de la Intel care va rula aleator cu cea dedicată.
Memoria RAM e una suficientă de 8GB, iar pentru stocare se folosește de un SSD de 256 de giga. În felul acesta totul va rula fluent.
Din păcate nu are sistem preinstalat, iar din cauza aceasta eu recomand să instalați Windows 10 de pe un stick.
Un lucru care-mi place e faptul că are o înclinație de 3,5 grade (datorată balamalei Ergolift), iar din această cauză nu mai e neaparat nevoie de un stand. Tastatura fiind înclinată o să puteți tasta mai bine. Un alt avantaj al înclinării ar fi faptul că răcirea e mai bună.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar rama e una subțire de tip Nanoedge.

Concluzie

Un astfel de Vivobook e excelent pentru cineva interesat de o soluție desktop replacement care să facă față cerințelor chiar și 5-6 ani.
Comparativ cu generațiile anterioare are cititorul de amprente, tastatura iluminată, procesor nou și un design nou.
De la alte branduri nu există prea multe modele să concureze cu acesta deoarece lucrurile amintite anterior încă nu au devenit standard, dar în 1-2 ani vor deveni standard. Ceva mai mic ar fi modelul de 13, iar avantajul acestuia e că are o greutate de puțin peste 1kg.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu