Asus S330UA-EY046T, laptop auriu cu 16GB RAM

Asus S330UA-EY046T are un ecran foarte mare pentru dimensiunile laptopului deoarece e vorba de ecranul NanoEdge cu margini foarte subțiri. Pe acesta aveți componente foarte bune și nu mai trebuie să faceți vreun upgrade, deci nu aveți ce să-i reproșezi. Sunt și serii ceva mai mari dacă vreți un spațiu de lucru mai mare, iar prețurile nu diferă cu mult pentru că doar laptopurile mai compacte par să fie mai scumpe. Acesta e o alternativă foarte bună la un MacBook Air și nu numai, pentru că sunt numeroși producători de electronice.

Arată destul de bine noua generație de ultraportabile și culoarea aurie chiar arată bine pe un astfel de laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație Kaby Lake R oferă performanțe impresionante și chiar nu e nevoie de ceva mai scump, poate că și Core i5 ar fi fost de ajuns. Ecranul său are o protecție lucioasă, motiv pentru care culorile vor fi mai vii și imaginea luminoasă. Există și un dezavantaj la acest tip de protecție, se reflectă lumina din ecran dacă e lumină puternică în jur.

Laptopurile acestui brand arată tot mai bine și cu ultimele serii lansate se poate spune că se pune mai mult accent pe imaginea oferită.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase porturi pe acesta și e de ajuns să aveți câte unul din fiecare fel. E prezente unul dintre cele mai avansate procesoare de pe piață pentru uz office, un SSD mare, suficientă memorie pentru multitasking și altele. Această serie prezintă dotări speciale care pot fi folositoare zi de zi – cititor de amprentă și tastatură iluminată. Chiar și tehnologiile fără fir impresionează că doar vă veți conecta la internet cu ajutorul unui router wireless.

Modelul de sus Asus S330UA-EY046T poate fi comparat cu un laptop clasic datorită performanțelor, însă e mult mai ușor de transportat și are un design premium care va fi remarcat datorită culorii. Ca multe alte laptopuri premium și acesta are software preinstalat cu licență – Windows 10 Home. Poate că nu e cea mai grozavă versiune pentru business, dar e acceptabil.

Te-ar mai putea interesa