Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus VW190DE

Acest monitor LCD Asus VW190DE este un model foarte bun dacă vă gândiţi să faceţi o achiziţie ieftină şi bună. Vine ca alternativă la VH197DR. Acesta are o diagonală de 18.5 inch cu o rezoluţie HD+ de laptop deci ideal pentru cei ce posedă un desktop PC mai vechi şi ar dori un upgrade la acesta fără să piardă bani. Aici mă refer la faptul că pot să-l păstreze în cazul în care doresc să scade pe PC şi să ia unul nou. Pe acesta vă puteţi bucura de filmele HD care se vor vedea excepţional care e un model nici prea mare dar nici prea mic. VW190DE are un preț bun Vezi prețul special de azi care cred că e unul destul de bun şi cu siguranţă veţi găsi şi alte modele la aceiaşi bani dar nu la fel de bun ca acesta.

Poze

Acasă

Specificaţii tehnice

Display-ul LCD de 18.5 inch are un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluţie optimă de 1366 cu 768 pixeli, un aspect 16 pe 9 şi poate reproduce 16.7 milioane de culori. Deasemenea rata de refresh e de 55 la 75 Hz pe verticală şi de la 30 la 80 kHz pe orizontală. Contrastul dinamic de 50.000 la 1 e unul foarte mare şi luminozitatea de 200 cd/mp fac ca imagini să fie mai clare. Ca standarde are: J-MOSS, PSB, VCCI, C-Tick, Gost-R, CB, CE, FCC, UL/cUL şi CCC.

Având în vedere că VW190DE e un monitor simplu, nu are Tuner TV, boxe integrate dar poate fi montat pe perete datorită montării VESA de tipul 100 cu 100 mm. Pe partea de conectori are numai VGA dar ar fi fost bun şi un DVI deoarece plăcile video mai noi au şi această ieşire. Acest Asus VW190DE are un consum maxim de 28 de W şi cântăreşte doar 2.9 kilograme. Ca şi caracteristici speciale Asus VW190DE are: ajustare luminozitate, ajustare contrast şi SPLENDID Video. Deci specificaţiile tehnice sunt oarecum bune pentru cât costă iar designul e şi el foarte reuşit în special că vine pe culoarea neagră.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: designul, preţul, specificaţiile tehnice (contrast, luminozitate, timp de răspuns), materiale de calitate superioară şi că provine de la un producător bun.

Ca minusuri: rezoluţia putea fi una mai mare şi nu are DVI.

Concluzie

În mare acest monitor LCD Asus VW190DE este un model foarte bun la acei bani şi îl recomand celor care nu au un buget prea mare sau nu doresc un model prea sofisticat deaorece nu pentrec prea mult imp în faţa lui. Cam așa arată:

[youtube ]
{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alexa

    Designul este de nota 10 insa cel mai mare minus ar fi lipsa tehnologiei LED dar la maxim 300 lei nu cred ca pot avea cine stie ce cerinte sau mofturi.

Lasă un comentariu