Asus UX32VD-R4015H

Asus UX32VD-R4015H e un Zenbook Prime, adică cel mai puternic ultrabook de la Asus. E un model multimedia care vine ca o alternativă la UX32VD-R4013H (un model mult mai ieftin, dar nu la fel de performant). Mie nu mi se pare că un preţ bun Vezi prețul special de azi » ar fi prea mare și de aceea cred că mi l-aș lua dacă nu aș avea deja un laptop proaspăt achiziționat. Principalele atuuri ale sale sunt procesorul i7, cipul grafic GT 620M cu memorie dedicată, ecranul FullHD, SSD-ul de mare capacitate și Windows 8 preinstalat.

Poze

E un mic laptop de 13 inci cu ecran foarte clar deoarece are rezoluție 1920 pe 1080 pixeli. Ecranul ajută și la portabilitatea deoarece influențiază acest aspect pozitiv. Astfel, laptopul are o greutate mică de un kilogram și aproape jumătate. Normal că la portabilitate contribuie și bateria, dar despre acest aspect mai jos.

Rulând un joc
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelu UX32VD e unul cu diferite tipuri de procesoare, dar acesta îl are pe cel mai bun – i7-3517U. Jocurile vor merge foarte bine deoarece are ultrabook-ul e dotat cu cip Nvidia GT 620M care e unul cu memorie dedicată. Normal că acest cip nu influnețiază negativ autonomia deoarece e activat prin tehnologia Optimus doar atunci când vă jucați ori vizionați un clip 1080p.

Păreri pro şi contra

Singuru lucru care-l reproșez oarecum e faptul că nu are o placă video ceva mai bună așa încât ultrabook-ul să fie ideal la gaming, însă dacă vroiați ceva de gaming atunci alegeați un Republic of Gamers. În rest, numai de bine deoarece ecranul chiar dacă e mic are o claritate de zici că te uiți în oglindă. Filmele vor rula impecabil, iar dacă ecranul nu îți ajunge atunci poți conecta un ecran extern pe portul mini VGA ori pe HDMI. E bine că vine cu Windows deoarece nu are unitate DVD ori BD, iar pentru unii e cam greu de instalat OS-ul în aceste condiții… și până la urmă dacă dai niște bani pe un laptop îl vrei gata de lucru de când dai banul jos.

Concluzie

Mulți aleg laptopurile Apple, iar cei de la Asus au speculat acest lucru realizând niște copii foarte reușite care în câțiva ani vor progresa atât de mult încât sunt sigur că DJ-ii vor folosi doar ultrabook-uri și vor renunța la Mac-uri. Din preview-ul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest mic laptop de top.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus UX32VD-R4015H”

  1. Am exact acest model si astept sa apara modele cu placi gtx de la Nvidia deoarece din cand in cand joc si jocuri gen Metro 2033.

Comentariile sunt închise.