Asus UX32A-R3023H

Ultrabookul Asus UX32A-R3023H e un model Zenbook dar nu din seria Premium Zenbook Prime deoarece ecranul e unul HD+ iar SSDul e ceva mai mic. Aceste ultrabookuri pot fi considerate alternative la Macbook Air 13 deoarece sunt de 13 inci, au configurație cu i7, tastatură iluminată și sunt foarte subțiri. Chiar și prețul e mai atractiv și nu văd de ce ați lua un Macbook, în special că acesta vine și cu Windows 8. Acesta fiind un ultrabook cu configurație office, vă recomand ca alternativă la acesta un U32VD care are placă video NVIDIA. În rest, oferă caracteristici tehnice de ultimă generație pentru a vă bucura de performanțe ridicate. UX32A-R3023H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Rulând un joc
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui ultrabook e unul Core i7-3517U de 1.9 GHz care e unul recent apărut și se găsește doar pe cele mai bune laptopuri. E un model cu consum redus și deci și o autonomie ridicată. Având în vedere că e un IvyBridge, placa video din acesta e una Intel HD Graphics 4000. Nu e una foarte performantă dar e suficient de bună pentru utilizatorii obișnuit care nu joacă jocuri sau folosesc aplicații care necesită plăci video dedicate.

Ecranul de 13.3 inci are o rezoluție HD+ cu protecție mată, deci veți putea viziona pe el filme 720p iar lumina mai puternică nu va fi o problemă. Capacitatea memoriei RAM e de 6GB la 1600 MHz, iar hard diskul de 500 GB e decent având în vedere că e însoțit și de un SSD de 24GB. Dotările sunt multe și diverse pentru un laptop așa de subțire însă eu aș vrea să le enumăr doar pe cele mai speciale: camera web HD, difuzoare Bang & Olufsen ICEpower, USB 3.0, bluetooth, tastatura iluminată și baterie de 6 celule. Trebuie să știți că majoritatea laptopurilor de acest fel vin cu baterii cu 4 celule și nu 6 cum e la acesta. De aceea autonomia e una generoasă – maxim 7 ore. Avân în vedere că a apărut recent, vine cu Windows 8 și nu recomand altul pentru o asemenea configurație.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: securitate TPM, tastatură iluminată, autonomie de 6-7 ore, configurație cu i7 și are o grosime de doar 1.8 cm.

Minusuri: nu e la fel de atractiv ca un laptop obișnuit.

Concluzie

Acest Asus UX32A-R3023H îl recomand celor care vor un gadget deosebit cu care să iasă în evidență în special dacă nu vă permiteți un produs de la Apple. Jos am pus o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus UX32A-R3023H”

  1. In opinia mea aceste ultrabookuri facute de ASUS sunt cele mai bune. Am si eu unul dinacesta ux32a si nu regret ca am dat mai mult pe el.

Comentariile sunt închise.