Asus UX21A-K1004H

Un ultrabook foarte bun e Asus Zenbook, iar Asus UX21A-K1004H ar fi un astfel de model. În momentul de față are o reducere de 500 lei (mă gândesc că oferta e limitată) și de aceea poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Principalele atuuri ale acestui model ar fi procesorul i5 3317U, ecranul Full HD, greutatea de un kilogram, autonomia ridicată și tastatura iluminată. O alternativă similară, dar cu procesor i7 e Asus UX21A-K1010H și ar fi recomandarea mea dacă vreți cel mai bun ultrabook posibil. Despre modelul de față ar mai trebui adăugat că vine și cu cel mai nou OS de la MS, adică Windows 8.

Poze

Din imagini se poate vedea mai bine aspectul reușit al laptopului. E un model de ultrabook și nu de netbook datorită tehnologiei de ultimă oră incorporate. Ecranul e foarte clar și asta trebuie mulțumit în principal rezoluției mari de 1920 pe 1080 pixeli. Astfel, filmele și pozele se vor vedea incredibil de clar.

Asus UX21A K1010H 0
Din față
Asus UX21A K1010H 1
E subțire

Specificaţii tehnice

Acest Asus UX21A vine cu procesor Ivy Brdige i5, 4GB RAM, SSD și GPU Intel HD Graphics din seria 4000, iar datorită acestor caracteristici e un ultrabook de top. Se poate vedea clar că ultrabook-urile Asus pot compara cu succes cu laptopurile celor de la Apple atât din punct de vedere al performanțelor cât și al prețului.

Păreri pro şi contra

Pro: vine de la un brand recunoscut pentru ultrabook-urile și notebook-urile sale; e la ofertă; e foarte performant deoarece vine cu cel mai nou i5, SSD și cip grafic capabil a reda 1080p fluent; portabilitatea e bună deoarece are 1,1 kilograme și o baterie cu 6 celule; vine cu Win 8 și din această cauză nu mai trebuie să vă bateți capul cu instalarea unui sistem de operare; tastatura e iluminată, iar din această cauză o să vedeți bine tastele chiar dacă e întuneric.
Contra: ecranul e cam mic pentru gustul meu, dar garantează portabilitate supremă.

Concluzie

Dacă vrei unul dintre cele mai tari ultrabook-uri la un preț ok atunci cred că ar trebui să alegi modelul de față. E mai mult o alternativă la o tabletă datorită dimensiunilor reduse și performanței mult superioare. Tabletele și netbook-urile sunt gadgeturi cu care multă lume nu se poate obișnui, iar acest model cred că vine ca o foarte bună alternativă. Despre cum se prezintă puteți vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus UX21A-K1004H”

  1. E unul dintre cele mai ieftine ultrabookuri si nu regret achizitia lui in special datorita autonomiei foarte mari.

Comentariile sunt închise.