Asus U38N-C4004H, laptop ultraportabil

Actualizare 6.04.2013: Prețul acestui U38N-C4004H a ajuns la 3599 lei, deci are o reducere de 400 lei. De banii economisiți poți lua un ruter Asus RT-N10 și un mouse Logitech M185.

Laptopul Asus U38N-C4004H e un alt model al seriei VivoBook, doar că față de U38DT aduce un ecran cu touch-screen. Deci îl puteți folosi ca și cel al tabletelor, adică puteți interacționa cu el. Mi se pare o dotare utilă deoarece e mai ușor de folosit decât touchpadul în special dacă nu sunteți acasă ci într-un loc unde nu puteți folosi un mouse. Deasemenea, Windows 8 aduce acea interfață interesantă care e special concepută pentru astfel de gadgeturi. Având în vedere că are doar 1.8 cm grosime, poate considerat a fi un ultrabook. O alternativă la acesta e un U38DT cu A8 deoarece e cu vreo 1000 de lei mai ieftin și nu are ecran senzitiv. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Deschis
Închis
Închis

Specificații tehnice

Procesor său e unul AMD model A10-4655M de 2GHz care e un Quad Core ca și cel A8, doar că oferă o viteză de procesare mai mare. E însoțit de  placă video integrată numită Radeon HD 7620G care e mult mai bună decât cele Intel și unele pe 64 de biți. Deci e vorba de o configurație multimedia/office decentă cu procesor APU. Diagonala sa e una de 13.3 inci cu rezoluție Full HD și dotat cu tehnologie Touch Screen.

Multitaskingul e satisfăcător având în vedere capacitate de 4GB la o frecvență de 1600 MHz. Spațiul de stocare e de 500GB și e decent pentru un utilizator căruia îi plac filmele sau muzica. Alte dotări ale sale care nu le-am menționat sunt: difuzoarele Bang & Olufsen ICEpower, tehnologia audio SonicMaster, card readerul, camera web, HDMI, USBuri 3.0, WLAN și bateria de 6 celule. E o baterie mare pentru un laptop așa de mic, de aceea autonomia sa poate să atingă chiar și 6-7 ore.

Alte caracteristici utile ar fi securitate cu TPM, greutatea de numai 1.5 kilograme, tastatura iluminată și Windows 8 preinstalat. Performanțele configurației sunt satisfăcătoare dacă nu sunteți un gamer înrăit:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de maxim 7 ore, oferă un procesor de ultimă generație, ecran FullHD, bluetooth, carcasă aluminiu, securitate TPM și tastatură iluminată.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Asus U38N-C4004H e un laptop deosebit și care vine cu tehnologii noi cum ar fi: ecranul senzitiv 1080p, design modern, procesor cu consum redus dar care oferă performanțe mari, Windows 8 etc. O prezentare a unui laptop asemănător poate fi văzută în clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus U38N-C4004H, laptop ultraportabil”

  1. Imi palce la el pretul cat si aspectul. Portabilitatea e una foarte bun si spun asta in cunostinta de cauza deoarece un prieten de-al meu detine acest model.

Comentariile sunt închise.