Asus Transformer TF300T-1G067A

Asus Transformer TF300T-1G067A e o tabletă cu ecran HD care are un aspect mai special deoarece e o tabletă roșie. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu diferă foarte mult de TF300TG-1G095A, doar că nu are 3G și din această cauză are un preț ceva mai mic. Performanța acestei tablete e excepțională și asta deoarece are procesor Tegra 3 care e unul cu patru nuclee, iar în stand-by funcționează un al V-lea procesor.

Poze

În pozele de alături, dar și din clipul de la final puteți să vă faceți o oarecare părere despre acest model, însă trebuie știut că în mod normal nu vine cu tastatură, dar există și modele care vine cu tastatură și costă ceva mai mult. Ecranul acestui gadget e unul de 10 inci și având o rezoluție mare o să vedeți clar pozele, dar și clipurile.

Capacul
Ecranul

Specificaţii tehnice

TF300T-1G067A e o tabletă foarte bună și trebuie să recunoaștem că numele Asus Transformer (valabil și în cazul acestei tablete) e unul foarte important și ne dovedește că avem de lucru cu o tabletă la modă și capabilă. Ecranul e unul mare de 10 inci (acesta e cel mai mare ecran care-l are o tabletă în momentul de față) cu tehnologie IPS și această tehnologie presupune că avem o tabletă al cărei ecran are unghiuri de vizibilitate foarte bune.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține mult… undeva la maxim 10 ore; greutatea nu e prea mare deoarece cântărește undeva la 600 grame; vine cu porturi utile printre care se numără HDMI și USB; memoria internă e de 32 de giga, dar poate fi mărită cu carduri; sistemul de operare e unul actualizat la zi și asta înseamnă că nu va trebui să-l actualizați prea curând, iar fiind vorba despre Android 4 asta înseamnă că aveți la dispoziție un sistem de operare care e la fel de capabil ca Windows.
Contra: nimic.

Concluzie

Asus TF300T-1G067A e un model de tabletă foarte bun și acest lucru se poate vedea din preview-ul de alături. Principalele facilități care te-ar face să o alegi ar fi prețul nu prea mare, fiabilitatea, performanța și extensibilitatea (prin extensibilitate mă refer la faptul că OS-ul poate suporta aplicații și jocuri).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus Transformer TF300T-1G067A”

  1. E o tableta foarte interesanta mai ales ca vine pe rosu care e o culoare care imi palce foarte mult. Singurul lucru care ma deranjeaza in momentul de fata e faptul ca are un pret care nu-i prea accesibil pentru mine costand cat un laptop.

Comentariile sunt închise.