Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus S406UA-BM287, model cu i3-8130U şi SSD

Asus S406UA-BM287 e un laptop prezent pe piaţă pe la începutul lui 2019, fiind un laptop ultraportabil cu ecran de 14 inci, procesor i3 Kaby Lake şi stocare pe SSD. Acest laptop e unul care e perfect pernutr sarcini multimedia datorită procesorului şi cipului grafic Intel UHD 620.

Modelul acesta e disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Primim un notebook cu o greutate minimală de 1,2kg şi cu o baterie care ţine de la 4 ore în sus. Din imaginea de alături se poate vedea că e un model cu design clasic Asus.
Din poză se poate vedea cum sunt formele, dar culoarea e aurie.


Păreri pro şi contra

Laptopul Asus S406UA-BM287 e unul care nu doar are un procesor i3-8130, ci şi un cip grafic integrat în acesta. În acest fel beneficiem de un laptop cu o portabilitate excelentă.
La ergonomie acest model stă foarte bine, mai exact are un ecran clar cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi cu strat anti-glare. Să nu mai zic de tastatura iluminată care vă va ajuta să tastaţi în condiţii slabe de iluminare.
Pentru siguranţă acest model vine cu cititor de amprentă, un lucru foarte util împrumutat de la telefoane.
Din păcate nu vine cu sistem de operare Microsoft, ci cu o distribuţie Linux. Eu recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick.
La conectivitate stă excelent întrucât are wireless ac, 3 porturi USB, HDMI micro şi bluetooth.
Pentru stocare acest aparat are SSD de 256 de giga şi ca RAM are o capacitate de 4GB. Este vorba despre RAM cu voltaj scăzut aşa încât să consume cât mai puţină baterie.
Nu are nici unitate optică, dar se poate folosi unul dintre porturile USB pentru conectarea unei unităţi optice ori a unui stick USB.

Concluzii

Pe piaţă sunt disponibile diverse laptopuri, însă acesta ar trebui să fie alegerea dvs. dacă vreţi ceva care să aibă portabilitate extinsă, să nu coste o avere şi să aibă performanţe excelente. De exemplu, procesorul scoate 5081 puncte la benchmark, fiind echivalentul unui i5 din anii trecuţi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu