Asus S406UA-BM013, laptop mic gri închis

Acest Asus S406UA-BM013 face parte dintr-o serie nu foarte nouă însă avem un procesor din ultima generație numit Core i5-8250U care are patru nuclee. Nu trebuiesc neglijate nici restul componentelor care sunt conforme cu piața. Spațiul de stocare nu e cel mai mare care îl veți găsi pe un laptop deoarece e vorba de un SSD, care e mult mai rapid decât un HDD. Poate că e ceva mai scump decât un laptop clasic, doar că acesta are o construcție diferită și atrăgătoare.

Laptopul arată excelent și se vede din pozele de prezentare și poate fi comparat cu un ultrabook pentru că are doar 1.2 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e subțire, la interior veți găsi cam aceleași componente ca și pe restul doar că sunt ceva mai înghesuite. Ecranul de 14 inci e suficient de mare pentru a putea lucra pe el pentru că are și o rezoluție mare. Aparent, pare a fi precum un laptop de 13.3 inci, însă afișajul NanoEdge are margini mai înguste. Există serii chiar și cu ecran de 15 inci dacă vă doriți mai mult spațiu pe ecran.

Memoria RAM de pe acesta e de tip LPDDR3 pentru a consuma mai puțină energie și autonomia de lucru va fi una generoasă. E foarte importantă autonomia la modelele ultraportabile pentru că nu vreți să depindeți de încărcător, care poate fi incomod de transportat.

Păreri pro și contra

Vă puteți autentifica rapid cu ajutorul cititorului de amprentă care e tot mai prezent pe laptopuri și nu mai trebuie să fie o serie business ca să vedem această dotare. Totuși, are un preț atractiv pentru că nu e inclus Windowsul, motiv pentru care îl veți instala după achiziție și nu va dura mult pentru are porturi USB rapide și SSD. Pe lateral se vă toate porturile sale și ele sunt puse mai în spate pentru a nu deranja.

Asus S406UA-BM013 arată foarte bine pe acel gri închis și chiar dacă tastatura e de culoare neagră, ea poate fi iluminată pentru a putea lucra pe ea în orice condiții.

Te-ar mai putea interesa