Asus K75VM-TY033D

Îmi plac laptopurile cu ecran de 17 inci pentru că sunt ideale la văzut filme. Un model care-mi place mult e acest Asus K75VM-TY033D și vine ca o alternativă premium la X75VD-TY001D. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai mare față de cel al altor modele, dar vine cu procesor i7 Ivy Bridge model 3610QM, 4GB memorie și cip grafic GT 630M de la Nvidia.

Poze

Nu arată cu nimic diferite față de restul laptopurilor din seria k75 și se poate vedea că are tastatură numerică și că vine pe două culori. Ecranul său e unul de 17,3 inci și deoarece are o rezoluție HD+ de 1600 pe 900 pixeli o să fie numai bun la vizionarea filmelor HD. Din păcate, ecranul e unul glare, dar nu vă va deranja cu ceva dacă o să-l țineți în cameră ori într-un loc unde nu bater soarele pe ecran.

Așa arată
Deschis la maxim

Specificaţii tehnice

K75VM-TY033D este un notebook care nu doar arată bine, ci e și performant. Acest lucru se datorează în principal faptului că are un procesor i7 de utlimă generație, multă memorie RAM care poate fi mărită până la 8GB, ecran mare și un hard încăpător. Vine cu unitate optică de tip DVD, iar printre porturi se numărăr HDMI, USB3 și VGA. Greutatea laptopului e de aproximativ 3 kilograme, iar bateria e una normală de 6 celule care va ține undeva la 3 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: are un aspect de nota 10; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece are cele mai tari componente de pe piață în materie de componente laptop și nici nu costă prea mult; vine cu toate porturile de care o să ai nevoie vreodată cum ar fi VGA, HDMI și USB 3.o, dar nu are bluetooth.
Contra: în mare nu am ceva să-i reproșez, dar nu cred că strica dacă avea Windows preinstalat și nu Free DOS.

Concluzie

Dacă vrei un laptop care să arată bine și care să poată fi utilizat la multiple sarcini, inclusiv gaming, cred că acest model ar fi unul foarte bun. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată și cam ce are. Utilizarea sa nu e complicată deoarece singurul lucru care trebuie făcut după achiziționarea sa e instalarea Windows 7 64 bit și a driverelor aferente.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus K75VM-TY033D”

  1. Buna , scuze de deranj ! Uite am un ASUS cu urmatoarea configuratie , model K75VM-TY036D , Intel Core i5-3210M , 2.5GHZ , 17,3 , 4GB , 750 GB hard , NVIDIA gEfORCE gt 630M . Situatia sta cam asa , la configuratia asta ma cam asteptam sa alerge , dar nu prea o face , e cam lent , daca as instala W8 fata de W7 crezi ca ar fi mai bine ? M-as bucura sa-mi raspunzi la intrebare ! Mii de mutumiri !

  2. Cred că ai setat ceva greșit la laptop. Poate ai setat ceva așa încât să-i crească autonomia. Încearcă să vezi la programul Power4Gear Hybrid (e instalat pe laptop, dacă nu atunci îl găsești pe CD-ul cu drivere) dacă e setat la High Performance. Dacă nu atunci apasă pe High Performance.

Comentariile sunt închise.