Asus K73SV-TY468D

Unul dintre cele mai ieftine modele din seria Asu K73 e acest laptop Asus K73SV-TY468D care e mai indicat pentru jocuri deoarece are procesor Core ix. Mai precis, e vorba de un i3 Sandy Bridge care e ceva mai bun decât un Dual Core. Dacă aveți ceva mai mulți bani și vreți să faceți o alegere și mai bună atunci ar trebui să vă îndreptați către un K73SV-TY426D. Această alternativă vine cu Core i5 iar placa video e de 2 giga. Sau din contră, dacă vrei să faci o achiziție ieftină deoarece nu ești un gamer înrăit, K73SV-TY470D vine cu procesor Dual Core și are un preț foarte accesibil. Acest K73SV-TY468D e undeva între cele două și promite performanțe decentă pentru un preț foarte bun. Dacă vă interesează să achiziționați în următoarea perioadă un astfel de model atunci trebuie să luați la cunoștință că are un preț destul de mare. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul e unul Intel Core i3 model 2310M de 2.1 GHz și cu un cache de 3 MB. Acesta vine cu placa video integrată HD Graphics 3000 care e bună atunci când doriți autonomie mare. Ecranul e unul Glare HD+ de 17.3 inci și are o rezoluție 900p.  Având în vedere că e vorba despre un LCD LED, calitatea imaginii e destul de bună în special datorită contrastului și a faptului că e unul mat iar lumina nu vă poate orbi. Acesta e dotat și cu o memorie RAM de 4 giga la 1333 MHz și poate fi extins la 8 giga. Are un HDD de 750 giga și vine cu viteză de rotație de 5400 RPM.

Cea dedicată e NVIDIA GT 540M de 1 giga și e un model pe 128 de biți. Pe partea de multimedia vine cu o unitate DVD, difuzoare Altec Lansing cu SonicFocus, cameră web și card reader. Are conectivitate și destul de multe porturi: microfon, HDMI, LAN, VGA, ieșire audio, patru USBuri 2.0 și tehnologie WLAN. Autonomia e destul de mare pentru un model de 17  – 4-5 ore în mod office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are sistem de operare gratuit, carcasă rezistentă la zgârieturi, ecran mat, placă video performantă și rezoluție foarte bună.

Minusuri: nu are porturi USB 3.0.

Concluzie

Acest Asus K73SV-TY468D e gadgetul perfect pentru dumneavoastră deoarece e portabil și compact pe care puteți juca cele mai noi jocuri, viziona filme Full HD etc.

Te-ar mai putea interesa