Asus K56CM-XX039H, laptop gaming ieftin

Actualizare: Modelul Asus K56CM-XX039H e disponibil la 2.847 lei, adică beneficiază de o reducere consistentă. De banii rămași poți cumpăra un mouse MS Compact 100 USB și un router Asus RT-N10.

Articolul din 31.09.2012
Asus K56CM-XX039H e un laptop la limita dintre notebook și ultrabook care vine ca o alternativă cu i7 la K56CM-XX011H care are i5. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e bun pentru orice tip de sarcină deoarece are procesor i7-3517U și cip grafic GT 635M de la Nvidia. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji referitoare la drivere ori Windows deoarece are totul preinstalat și din această cauză putem spune că e un laptop premium.

Poze

Acest model din seria K56CM e unul negru, chiar dacă la interior e cu alb și se poate vedea că a împrumutat foarte multe elemente de la Mac-uri. Din păcate sau din fericire tastatura numerică e prezentă pe acest model și o să vă ajute la introducerea numerelor. Ecranul e de 15 inci și de aceea greutetea e de peste două kilograme.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Laptopul K56CM-XX039H are un design plăcut și performențele îi sunt uluitoare datorită tehnologiei de ultimă generație incorporată. Are tehnologiile Ivy Bridge și Optimus care nu le găsești pe prea multe laptopuri și te vor ajuta la obținerea unei autonomii ideale. Are numeroase porturi utile pentru conectarea diferitelor dispozitive cum ar fi memorii USB 3.0 sau videoproiectoare pe portul HDMI ori VGA.

Păreri pro şi contra

Pro: are un report între calitate și preț foarte bun; vine cu cele mia noi componente; e ideal pentru orice tip de sarcini; vine la pachet cu Win 8 și Office în varianta Starter; camera web e una cu rezoluție HD și o să te ajute să faci videoconferințe cât mai clare; portabilitatea e una foarte bună deoarece are o greutate de 2,3 kilograme și o autonomie excelentă.
Contra: rezoluția ecranului e doar HD+.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui laptop premium cu componente de nota 10 atunci acest model cred că ar fi ok sau chiar mai mult decât ok. Nu arată deloc rău și va putea fi folosit chiar și pentru rularea jocurilor. Filmele se vor vedea foarte bine, indiferent dacă e vorba despre filme HD ori Full HD deoarece ecranul e unul HD+, iar dacă vi se pare mic atunci poți conecta la el un HDTV pentru a vedea filmul mai mare. Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate vă recomand clipul de alături care este un excelent preview la acest model.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Asus K56CM-XX039H, laptop gaming ieftin”

 1. Nota 10 acestui laptop. Nu pot decat sa-l recomand celor care au un buget mediu precum al meu si vor ceva puternic care sa duca si jocurile noi.

 2. Ce inseamna autonomie excelenta? Cat mai exact dureaza acumulatorul in conditii de utilizare office plus browsing? Se stie ca Asus nu prea exceleaza la acumulatori, iar acest model imi confirma afirmatia, avand un acumulator cu doar 4 celule 2900mAh. Reuseste sa treaca de 2 ore autonomie?

 3. 5 ore 30 minute citit o carte;
  3 ore utilizare office;
  1 oră 40 minute gaming.

  Deci, la o utilizare normală cu wireless activat (office+browsing) ține undeva la 2,5 maxim 3 ore.
  Autonomia e bună, dar nu e punctul forte al acestui model.

Comentariile sunt închise.