Asus K53SD-SX820D

Asus K53SD-SX820D e un laptop foarte bun care se evidențiază prin prezența plăcii video 610M de la nVidia și prin procesorul i3 2350M care e un Intel Core și acest notebook nu se diferențiază foarte mult față de modelul K53SD-SX237V. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani cu greu găsești un laptop așa de bun ca acesta.

Poze

Se poate vedea că din punct de vedere al aspectului nu se diferențiază cu mult față de alte modele din seria K53 și trebuie știut că are un ecran de 15 inci pe care se vor vedea foarte bine filmele HD. Chiar dacă ecranul e destul de mare, în opinia mea, nu e greu deoarece are undeva până la 2,6 kilograme.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

K53SD-SX820D vine cu procesor Intel Core i3-2350M 2.30GHz (model Sandy Bridge), 4GB, 750GB, nVidia GeForce 610M 2GB și FreeDOS. Cipul grafic al plăcii grafice 610 M e unul nou și placa grafică are 64 biți care sunt suficienți pentru jocurile noi, însă trebuie știut că nu e o placă specială pentru jocuri. hardul e unul de 5400 rotații, însă performanțele sunt foarte asemănătoare unui model cu 7200 rpm și de aceea nu cred că va fi nevoie să vă puneți SSD, doar dacă vreți neaparat să o faceți.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă deloc mult având în vedere că e un notebook premium; autonomia e destul de bună deoarece are un acumulator cu 6 celule și tehnologie nVidia Optimus care presupune că placa dedicată e dezactivată atunci când nu vă jucați și în acest fel o să se face multă economie de baterie; fiabilitatea e extrem de bun[ precum la orice laptop Asus și i se poate mări garanția la 4 ani pentru un plus de siguranță.
Contra: nu vine cu Windows, ci cu Free Dos care e un fel de MS DOS în care poți folosi doar tastatura.

Concluzie

Laptopul Asus K53SD-SX820D e un model foarte bun, dar la instalarea Windows sau pornirea lui trebuie să aveți grijă să nu puneți mausul USB la portul USB 3.0 deoarece s-ar putea să nu vă meargă tastatura. Acest lucru e un lucru normal deoarece laptopurile nu au suport în mod nativ… încă (prin intermediul BIOS-ului) la USB 3 și acest port va merge doar în Windows după instalarea driverelor pentru acest port.

Te-ar mai putea interesa