Asus K53SD-SX237V

Acest laptop Asus K53SD-SX237V poate fi considerat ca o variantă îmbunătățită a lui K53SD-SX420D deoarece are procesor Intel Core i7 îi ține locul celui Core i5. Chiar dacă e mai scump decât acela, vine cu software licențiat (Windows 7). Acesta e cel mai bun sistem de operare pentru această configurație (e pe 64 de biți) și e important să aveți licență la el cât timp îl folosiți și la locul de muncă. E numi bun pentru cei care vor să încerce și un jos, iar în jocurile mai noi nu va avea probleme în special că e vorba de un laptop cu rezoluție HD+. Spun asta deoarece GT 610M e un model pe 64 de biți, dar cu 2GB de memorie. K53SD-SX237V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Procesorul Core i7 2670QM e unul foarte bun, probabil cel mai bun procesor de la ora actuală pentru laptopuri. Chiar dacă această configurație vine cu o placă video dedicară, autonomia sa nu va fi afectată deoarece are și o placă video integrată Intel. Cea dedicată GT 610M de 2 GB e numai bună pentru jocuri și filme iar dacă folosiți laptopul ca un desktop replacement, adică alimentat la priză, vă recomand să-i scoateți bateria și să setați pe default cea Nvidia.

Ca și restul modelelor din seria K53, și acesta are un ecran de 15.6 inci cu rezoluție corespunzătoare – 768p. Nu vă recomand să vizionați filme Full HD pe acesta deoarece rezoluția e cam mică și nu veți observa diferențe prea mari de la 720p la 1080p. Vă recomand fie un TV fie un monitor. Multitaskingul e excelent și se datorează memoriei de 8GB la 1333 MHz. Spațiul de stocare e decent chiar și pentru cei pasionați de filme- 750GB.

La capitolele multimedia, porturi și comunicații acest gadget prezintă următoarele dotări: cameră web, DVD RW, difuzoare Altec Lansing cu SonicFocus, card reader, RJ-45, HDMI, VGA, două USBuri 2.0, un USB 3.0, microfon, ieșire audio și WLAN. Bateria de 6 celule oferă o autonomie decentă dar nu foarte mare ca și la notebookurile premium. Pentru a vă face o idee depre acea placă video, am pus un clip cu performanțele unei plăci video similare – GT 520MX:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are procesor foarte bun pentru jocuri, Windows 7, autonomie de circa 3 ore, USB 3.0, 8GB de RAM și design foarte reușit.

Minusuri: ecran lucios.

Concluzie

Asus K53SD-SX237V e recomandarea mea pentru cei ce vor Windows 7 preinstalat și performanțe mari pentru un buget generos. Am pus și un clip cu despachetarea sa pentru a vă face o idee despre el:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Asus K53SD-SX237V”

  1. vreau sa stiu cum sa-mi instalez placa video.ca nu merge sa vad niciun film,nimic.multumesc.

Comentariile sunt închise.