Asus G75VW-T1028D

Acest laptop Asus G75VW-T1028D e unul dintre acele modele de gaming cu care veți ieși în evidență. Chiar dacă e un laptop, nu e chiar portabil – 4.5 kilograme. Acest aspect se datorează dotărilor suplimentare și a sistemului de răcire avansat. După cum bine știți modele de 17 inci nu sunt pre ușoare, dar și așa spre deosebire de un desktop, e mai compact dar și mai performant. Aspectul său de impresia unui avion de luptă american ca și la modelele anterioare. Acest g75 aduce o configurație nouă cu Ivy Bridge, memorie de 8GB, SSH și o placă video GTX 670M de 3GB. Nu e mai performantă decât 680M, dar cu siguranță face față oricărui joc. Din păcate nu e un model cu ecran 3D, însă vine cu suport NVIDIA 3D Vision 2. G75VW-T1028D are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul de ultimă generație și pot spune că nu există unul mai bun ca acesta. E vorba de Intel Core i7-3610QM de 2.3 GHz care are și o placă video Intel model 4000. Ecranul de 17.3 inci vine cu o rezoluție Full HD care e o noutate pentru aceste laptopuri, anul trecut o vedeam doar pe modelele de 18 inci. E ideal pentru filme, jocuri și editare în special că are o suprafață mată. Chiar dacă are 8 GB de RAM, mai sunt și 2 sloturi libere în caz că vă doriți 16GB. După cum bine știți laptopurile Asus de 17 inci vin cu suport pentru două harduri, dar și așa cel SSH de 750GB e decent.

Placa video dedicată GTX 670M e una destul performant având în vedere că față oricărui joc și chiar și în mod 3D. E o placă video nouă care nu poate fi găsite pe laptopuri de rând și care are o memorie de 3GB. Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare integrate cu subwoofer, card reader, cameră web, patru USBuri 3.0, HDMI, VGA, DisplayPort, bluetooth etc. Chiar dacă bateria e de 8 celule, autonomia e una de circa 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda orice joc la detalii maxime, e robust, ecran Full HD și răcire eficientă.

Minusuri: nu și-l poate permite orice gamer.

Concluzie

Nu cred că că autonomia de 2-3 ore e un minus deoarece e vorba de un model de gaming, iar dacă vă interesează autonomia, atunci vă recomand un laptop obișnuit cu configurație mai mică.

2 comentarii la „Asus G75VW-T1028D”

  1. Si totusi are o problema: pe partea de wireless destul de slabut, nu vede reteaua mai mult de 87 mbps, in conditiile in care vechitura de 4 ani o vede la 300 mbps. Mentionez ca wireless-ul meu duce pana la 450 mbps.
    IN concluzie, ce placa wireless are? atheros sau intel. Suporta internet Wireless Display?

  2. Tu ai laptopul in fata si il intrebi pe el ce placa de retea are G75VW?
    :)) Cum va suporta pamantul ,fratilor?

Lasă un comentariu