Asus G75VW-T1028D

Acest laptop Asus G75VW-T1028D e unul dintre acele modele de gaming cu care veți ieși în evidență. Chiar dacă e un laptop, nu e chiar portabil – 4.5 kilograme. Acest aspect se datorează dotărilor suplimentare și a sistemului de răcire avansat. După cum bine știți modele de 17 inci nu sunt pre ușoare, dar și așa spre deosebire de un desktop, e mai compact dar și mai performant. Aspectul său de impresia unui avion de luptă american ca și la modelele anterioare. Acest g75 aduce o configurație nouă cu Ivy Bridge, memorie de 8GB, SSH și o placă video GTX 670M de 3GB. Nu e mai performantă decât 680M, dar cu siguranță face față oricărui joc. Din păcate nu e un model cu ecran 3D, însă vine cu suport NVIDIA 3D Vision 2. G75VW-T1028D are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul de ultimă generație și pot spune că nu există unul mai bun ca acesta. E vorba de Intel Core i7-3610QM de 2.3 GHz care are și o placă video Intel model 4000. Ecranul de 17.3 inci vine cu o rezoluție Full HD care e o noutate pentru aceste laptopuri, anul trecut o vedeam doar pe modelele de 18 inci. E ideal pentru filme, jocuri și editare în special că are o suprafață mată. Chiar dacă are 8 GB de RAM, mai sunt și 2 sloturi libere în caz că vă doriți 16GB. După cum bine știți laptopurile Asus de 17 inci vin cu suport pentru două harduri, dar și așa cel SSH de 750GB e decent.

Placa video dedicată GTX 670M e una destul performant având în vedere că față oricărui joc și chiar și în mod 3D. E o placă video nouă care nu poate fi găsite pe laptopuri de rând și care are o memorie de 3GB. Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare integrate cu subwoofer, card reader, cameră web, patru USBuri 3.0, HDMI, VGA, DisplayPort, bluetooth etc. Chiar dacă bateria e de 8 celule, autonomia e una de circa 3 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda orice joc la detalii maxime, e robust, ecran Full HD și răcire eficientă.

Minusuri: nu și-l poate permite orice gamer.

Concluzie

Nu cred că că autonomia de 2-3 ore e un minus deoarece e vorba de un model de gaming, iar dacă vă interesează autonomia, atunci vă recomand un laptop obișnuit cu configurație mai mică.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus G75VW-T1028D”

  1. Si totusi are o problema: pe partea de wireless destul de slabut, nu vede reteaua mai mult de 87 mbps, in conditiile in care vechitura de 4 ani o vede la 300 mbps. Mentionez ca wireless-ul meu duce pana la 450 mbps.
    IN concluzie, ce placa wireless are? atheros sau intel. Suporta internet Wireless Display?

Comentariile sunt închise.