Asus G53SX-S1139V

Acest laptop Asus G53SX-S1139V e un model ceva mai bun ca G53SX-S1136V, are un procesor mai bun dar HDD-ul e unul SATA. Dar în jocuri un procesor ca acesta cu siguranţă vă va ajuta mai mult decât un SSH. În rest, are cam aceleaşi specificaţii tehnice dacă nu mă înşel şi alegerea rămâne a voastră în funcţie de buget şi preferinţe. Aceste laptopuri Republic of Gamers sunt o soluţie ieftină pentru gamerii înrăiţi şi spun asta deoarece un Alienware costă mult mai mult. De exemplu, îl locul unui G53SX poţi lua doar un M11X care are o diagonală de 11 iar configuraţia e depăşită. Deci acest producător oferă o soluţie eficientă pentru a juca cele mai noi jocuri la detalii maxime şi să beneficiaţi de dotări speciale (tastatură iluminată, sistem de răcire performant, carcasă robustă, baterie de 8 celule etc.) Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul de pe acest laptop e unul Core i7 modelul 2670QM de 2.2 GHz şi care are un cache de 6 MB şi o placă video HD Graphics 3000. Ecranul LCD LED vine cu protecţie Glare FHD care e o protecţie mată şi o găsim pe toate laptopurile noi de la acest producător. Acesta are o diagonală de 15.6 inci şi o rezoluţie Full HD. Pe partea de memorie stă destul de bine cu 8 GB RAM DDR3 şi poate fi extinsă la 16 GB deoarece are 4 sloturi (2 fiind libere).

HDD-ul de pe acesta e unul SATA de 500 GB la 7200 RPM şi nu e chiar ce îşi doresc mulţi gameri dar poate fi înlocui chiar şi pentru a instala un SSD care e mai tare decât un SSH. Placa video dedicată e GTX 560M  şi care se pare că e cea mai bună la ora actuală pentru laptopuri având 2 GB de memorie video pe 192 de biţi.

La capitolul dotări, G53SX-S1139V are acumulator de 8 celule, difuzoare integrate THX TruStudio cu tehnologie EAX Advanced HD 5.0, DVD, cameră web HD, card reader, un USB 3.0, port HDMI, microfon, trei USBuri 2.0, ieşire aduio, VGA, LAN, bluetooth 3.0 şi WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de 8-9 ore, tastatură iluminată, preţ acceptabil, Windows 7, USB 3.0 şi procesor recent apărut.

Minusuri: nu are SSH.

Concluzie

Acest Asus G53SX-S1139V e un model doar pentru cei pretenţioşi dar nu zic că nu se putea mai bine, dar există şi alternativă cu ecrane de 17. Jos am pus o mică prezentarea a acestuia ca să vă faceţi o idee despre cum arată:

Lasă un comentariu