Asus G53SX-S1136V

Un Republic of Gamers nou și foarte performant e laptopul Asus G53SX-S1136V care după cu vedeți e un model de 15 inci. Acesta vine cu procesor Core i7 Sandy Bridge, 8 giga de RAM, hard SSH de 500 de giga și placă video GTX 560M. Cred că mai bine de atâta nu se putea în special că memoria RAM poate fi upgradată până la 16 giga. O alternativă mai ieftin dar care nu prea se mai găsește o modelul Asus G53SW-SX098V. După cum știți aceste RoG și cele Alienware conduc în segmentul gaming profesionist datorită sistemelor de răcire foarte bune. După cum știți modele hibrid se încălzesc destul de tare însă acestea se mențin la temperaturi scăzute iar performanțele sunt impresionante. Acest G53SX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis


După  cum am precizat anterior vine cu un Core i7-2630QM Sandy Bridge care are o placă video integrată HD Graphics 3000, un cache de 6 MB, o frecvență de 2 GHz și tehnologie 32 nm. Ecranul LCD cu tehnologie LED e unul Glare. Acesta re o rezoluție Full HD la o diagonală de 15.6 inci pentru ca imaginile să fie foarte clare.

Memoria RAM e de 8 giga DDR3 1333 MHz și care e dispusă pe două sloturi din cele patru disponibile. Are un HDD de tip SSH care promite o viteză de transfer mare la 7200 RPM și are un spațiu de stocare de 500 de giga. Placa GeForce GTX 560M e un model pe 192 de biți și care face față oricărui joc de la ora actuală și probabil și cele de anul viitor. Aceasta vine cu o memorie video de 2 giga și e un model clasa 1.

Pe partea de multimedia Asus G53SX-S1136V are unitate DVD, difuzoare integrate cu tehnologie THX TruStudio EAX Advanced HD 5.0, cameră web, cititor de carduri, microfon, port HDMI, un USB 3.0, trei USB-uri 2.0, ieșire audio, port VGA, mufă RJ-45, bluetooth și Wi-Fi. Ca și caracterisitici speciale are tastatură iluminată, tastatură numerică și un acumulator de 8 celule care asigură o autonomie mare. Acesta cântărește undeva la 3.9 kilograme și vine cu sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Nu prea am ce să-i reproșez, doar greutatea ar fi un eventual minus. În rest e un model oarecum ieftin pentru gaming avansat.

Concluzie

Acest Asus G53SX-S1136V se adresează profesioniștilor și nu amatorilor și în special celor care și-l pot permite. Dacă sunteți în căutarea unui model cu două HDD-uri atunci alegeți unul de 17 inci.

Te-ar mai putea interesa