Asus CM6870, desktop de jocuri

Dacă nu știați, Asus nu face doar laptopuri și tablete, ci și desktop PC-uri. Un model care eu l-aș recomanda e Asus CM6870 deoarece e un PC bun la jocuri cât și sarcini multimedia. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar în acest preț sunt incluse mausul și tastatura, iar ca o recomandare de monitor aș zice că LG 23EA63V-P e destul de bun.

Aspect

Se poate vedea de la o poștă că e vorba despre un PC premium. Beneficiază de o mulțime de porturi și de unitate optică. Din păcate nu e vorba despre unitate Blu-ray, ci de unitate DVD. Dacă vă deranjează acest lucru atunci ar trebui spus că eu nici nu-mi mai amintesc de când am mai folosit o unitate optică pentru a pune ceva în PC.

Unitatea
Unitatea

Caracteristici tehnice

Vine la pachet cu un procesor puternic i7-3770 cu patru nuclee, iar memoria RAM e suficientă fiind de 8GB. Placa video e una foarte capabilă deoarece e un GT640 de la Nvidia, iar despre cum merg jocurile pe ea se poate vedea din clipul de alături.
Pe partea de software stă excelent deoarece are cel mai nou Windows – Windows 8 – ceea ce vă va permite să utilizați PC-ul mai eficient. Acest nou OS are o interfață foarte prietenoasă și ușor de folosit numită Metro care e una împrumutată de la telefoanele cu Windows.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; vine cu HDMI și porturi USB 3.0; hardul e unul încăpător de un terra; are sistem preinstalat și așa nu o să vă bateți capul cu drivere sau alte tâmpenii.
Contra: placa video nu e un model GTX; nu are SSD. (Nu vă oprește nimeni să vă instalați componentele amintite anterior, însă e destul de performant în momentul de față și doar dacă sunteți un pasionat atunci ar merita efortul.)

Concluzie

Dacă beneficiezi de un buget mai mare dedicat achiziționării unui PC atunci o recomandare are fi acest model. Singurul lucru care mai trebuie achiziționat ar fi un monitor, iar dacă ești fan al filmelor atunci ți-aș recomanda minim un sistem Logitech Z323.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus CM6870, desktop de jocuri”

  1. Nu e tocmai calculator de jocuri si mai degraba unul multimedia. Singurul lucru care nu-mi place la el e ca nu vine cu monitor.

Comentariile sunt închise.