Lenovo IdeaCentre 3 27ITL6, sistem desktop All-in-One

Lenovo IdeaCentre 3 27ITL6 este prezent în câteva configurații și chiar dacă sunt diferențe la interior, exteriorul PC-ului este același. Față de modelele standard acesta este mult mai compact și hardware-ul este similar cu cel prezent pe laptopuri, adică nu are un consum atât de mare și scorul de performanță este mai modest. Dacă vă place ideea de PC foarte compact și care să nu ocupe foarte mult spațiu pe birou ori să fie numeroase cabluri, atunci un All-in-One ar fi opțiunea ideală.

Că tot ziceam de cabluri pe birou, acesta are un sistem de management al cablurilor destul de bine gândit și se poate vedea pe picior că are acea parte din plastic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo IdeaCentre 3 27ITL6

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un preț acceptabil dacă e să-l comparăm cu un laptop cu același hardware, doar că acum avem un display mult mai mare și care nu este prea des întâlnit la astfel de PC-uri (27 inci). Nici nu veți mai simți nevoia să vizionați conținut media pe televizor.

Performanțele sunt date de procesor care poate fi un Core i3 sau un Core i5, însă eu vă recomand cu Core i5 deoarece reprezintă o investiție mai bună pe o durată mai mare. Restul componentelor sunt și ele foarte importante și vedem memorie RAM de 16GB, SSD generos dar și o placă video Intel Iris Xe.

Nu este precum un desktop clasic (gen Lenovo IdeaCentre G5 14IOB6) care îl puteți upgrada deoarece mai totul este integrat, iar limitarea este dată și de sursă (90W), adică nu veți vedea componente clasice de PC-uri.

Concluzie

Lenovo IdeaCentre 3 27ITL6 are un pachet decent adică vă sunt incluse acele periferice clasice, iar dacă nu vă plac puteți cumpăra ulterior altele (există un pachet cu periferice albe tot de la Lenovo). Lipsa sistemului de operare este un minus dar nu și pentru cei care au deja unul pe stick și o licență valabilă. Instalarea nu ar dura mult deoarece PC-ul vine cu porturi foarte bune și driverele se instalează cu update-urile.

Te-ar mai putea interesa