HP 200 G4, sistem All-in-One ieftin

HP 200 G4 face parte din cea mai recentă generație de PC-uri compacte motiv pentru care vedem componente mai noi, dar și un design mai elegant. Sunt disponibile câteva variante, unele cu hardware puțin mai diferit, adică oferă mai multă memorie RAM, iar altele pot avea chiar și procesor Core i3 sau Core i5. Chiar și culoarea poate să difere în funcție de alegere, iar cel care este disponibil are Intel Pentium, dar mai sunt și care pot fi comandate de la furnizor (cele cu performanțe mai mari). Termenul de livrare depinde și de disponibilitate, dar poate că un model cu Intel Pentium vă este de ajuns.

Totuși, nu este chiar un Celeron ci un procesor mai performant cu un scor Benchmark de circa 3500 de puncte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Consider că se mișcă excelent și cu 4GB RAM și poate că nu deschideți multe taburi în browser și programe simultan. Spațiul de stocare este și el modest dar poate fi de ajuns pentru cei care nu descarcă sau țin fișiere media pe el, ci mai degrabă de un hard disc extern, care ulterior îl puteți conecta la un televizor sau la un alt PC/laptop.

Ecranul este mult mai mare decât la laptopuri, adică are o diagonală de 21.5 inci, astfel că spațiul de lucru este mai generos și veți putea viziona chiar și conținut media. Placa video Intel UHD se descurcă bine indiferent de ce conținut video alegeți sau de unde, însă pentru jocuri nu aș recomanda un așa PC. Poate că nu sunteți gamer și preferați mai mult jocurile din browsere sau care nu cer foarte multe resurse.

Concluzie

HP 200 G4 arată bine pe alb, însă și pe negru s-ar putea să vă placă dacă aveți un birou lemn natur (anumite combinații arată bine). Un astfel de PC vă ajută să economisiți spațiu pe birou fiind un gadget 2 în 1, dr perifericele sunt tot cu fir, dar se potrivesc (se vede din imaginea e prezentare). Dacă v-ar plăcea un PC cu procesor Intel Core i3, atunci puteți arunca o privire și peste ASUS V222FAK.

Te-ar mai putea interesa