ASUS ROG Strix GA15 G15DK, desktop de gaming cu Ryzen 7 5800X

ASUS ROG Strix GA15 G15DK este echipat cu unul dintre cele mai bune procesoare de pe piață – AMD Ryzen 7 5800X. Acesta scoate aproape 30000 de puncte în Benchmark și este ideal pentru gaming. Recomand configurațiile cu AMD deoarece oferă un plus de performanță pentru același buget plus că vedem specificații foarte bune.

Aceste desktopuri se folosesc de carcase care nu le găsiți în comerț ci doar la variante gata asamblate. Arată foarte bine datorită jocului de lumini, se poate vedea interiorul din lateral, are mâner pentru a fi transporta cu ușurință, suport pentru căști, aerisiri suficiente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un preț corect pentru ce oferă și cât de bine vor rula jocurile, iar procesorul și placa video sunt foarte importante atunci când alegeți un PC. Restul componentelor (memorie RAM și SSD) pot fi upgradate pentru că noile plăci de bază suportă chiar mai multă memorie și spațiu. Chiar și cu actuala configurație veți putea să jucați o mulțime de jocuri, adică nu trebuie să schimbați nimic.

Acesta se adresează celor care nu vor sau nu se pricep să asambleze un PC pe componente, plus că ar mai fi partea cu carcasa, adică poate sunteți fan Asus și vă doriți un PC de la ei. În cutie alături de acesta PC vi se oferă și perifericele standard – mouse și tastatură. Adică nu sunt prea speciale și vă puteți gândi la eventuale periferice mai potrivite pentru un așa PC, dar și la un monitor. Unul de 24 inci poate fi de ajuns și trebuie să aibă un refresh mare și G-Sync (sincronizare cu palca video NVIDIA).

Concluzie

ASUS G15DK este doar unul dintre numeroasele PC-uri oferite de acesta brand, dar pot fi și altele dacă vă doriți un altfel de procesor ori nu vă place ceva la carcasă. Destul de similar cu cel de sus este și modelul ASUS ROG Strix G10DK, care vine cu mai multe configurații, astfel încât să găsiți pe cea care vi se potrivește.

Te-ar mai putea interesa