ASUS ROG Strix G10DK, sistem desktop PC pentru gaming

ASUS ROG Strix G10DK este prezent pe piață de ceva timp motiv pentru care sunt câțiva clienți care au ales o astfel de soluție. Chiar și în acest caz vorbim de un hardware avansat și sunt câteva variante care sunt destul de atractive. În toate cazurile, vorbim de procesoare AMD Ryzen 7, doar că poate fi de tip X sau G (fără/cu placă video proprie). Ținând cont că nu este un laptop, prezența plăcii video integrate nu este un atu, deoarece și placa video dedicată nu costă mult în idle plus că nu prea ne interesează cât este de eficient.

Un desktop de gaming trebuie să oferă un număr mare de fps-uri sau posibilitate să setați cele mai ridicate setări fără a avea sub 60 fps-uri. E posibil cu RTX 3070 sau RTX 3060, iar diferențe mari de preț între ele nu prea sunt. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Are un design modern cu lumini LED și o să arată superb pe orice birou, bineînțeles, alături de periferice cu design asemănător. Pot fi oferite chiar și de alți producători, adică nu trebuie să fie neapărat de la ASUS. În pachet sunt incluse mouse și tastatură clasice, adică nu au nimic special. Monitorul ideal pentru acesta este unul de 24 inci cu rată de refresh cât mai mare și G Sync (ca să lucreze împreună cu placa video NVIDIA).

Recomand ceam ai performantă soluție disponibilă adică cu acel Ryzen 7 5700G care folosește tehnologi de fabricație mai avansată (7 nm) decât Intel (10 nm).

Concluzie

ASUS ROG Strix G10DK are componente foarte bune și este loc chiar de upgrade-uri deoarece placa de bază vă permite să montați chiar și componente mai scumpe. De exemplu se poate monta până la 64GB RAM și un SSD chiar și de 1TB. În ceea ce privește spațiu, mai bine optați pentru un SSD SATA suplimentar sau un hard disc. Varianta care v-am recomandat-o care acel hard disc și multe jocuri rulează decent și cu 16GB RAM. Deci un upgrade nu ar fi neapărat necesar sau dacă nu vă place ceva atunci vă aruncați o privire peste ce oferă concurența (Lenovo Legion T5 26AMR5).

Te-ar mai putea interesa