Asus A542UA-DM898, model cu i3-8130U pe matt silver

Pentru cineva interesant de un laptop office construit în jurul platformei Intel recomand Asus A542UA-DM898. Vine cu procesor i3 din seria a opta, iar portabilitatea e una foarte bună deoarece greutatea e de undeva la 2,3kg.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care se prezintă bine din punct de vedere al aspectului și a configurației. Dacă vreți mai mulți RAMi sau un alt hard acestea pot fi upgradate.
Din imaginea alăturată puteți vedea că acest laptop e unul de culoare matt silver, adică argintiu mat. E un model cu un aspect premium.


Pro

Laptopul Asus A542UA-DM898 e unul dotat cu procesor i3-8130U care face parte din generația a opta, iar din această cauză beneficiem de performanțe sporite și un consum energetic destul de mic.
În diverse sarcini acest procesor e susținut de memoria RAM de 4 GB tip DDR4 care poate fi de maxim 16GB. Mai are un slot liber în cazul în care doriți să adăugați mai mult.
Spațiul de stocare e reprezentat de un hard de 1TB care are 5400 rotații, iar dacă vreți să faceți laptopul mai rapid atunci ar fi bine să puneți un SSD.

Contra

Nu dispune de unitate Solid State Drive, dar se poate instala una. Aceasta va face laptopul mult mai rapid, dar acest lucru e util doar celora care au nevoie de timpi de răspuns mai buni în diverse sarcini.
Cipul grafic e unul Intel, dar nu are memorie dedicată, ci folosește din memoria sistemului.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop performant și care să aibă o construcție robustă vă recomand acest model. E la nivelul anului 2018, iar părerea mea e că au optat pentru doar 4GB memorie RAM pentru a-l face mai ieftin (cel mai scump lucru la un laptop e memoria RAM).
Ecranul e unul de 15 inci, iar datorită faptului că are o rezoluție de 1920×1080 pixeli e numai bun pentru vizionat filme de orice fel de la HD la FHD.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus A542UA-DM898, model cu i3-8130U pe matt silver”

Comentariile sunt închise.