Asus A542BA-GQ016, laptop office cu A9-9420

Dacă ești interesat de un laptop pentru acasă atunci îți recomand modelul Asus A542BA-GQ016. Vine dotat cu procesor A9-9420 care e dual core și e echivalentul unui i3. Pentru a putea rula filme HD și Full HD are cip grafic integrat de la AMD, mai exact Radeon R5.
Un laptop Asus precum acest A542 se adresează persoanelor care vor ceva cu tehnologie AMD și care să facă față celor mai solicitante sarcini office.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din imaginea de alături poți vedea mai bine cum se prezintă. Vizual nu e cu nimic diferit față de seria X542, iar probabil că A-ul (prefixul) vine la la faptul că are AMD integrat.


Atuuri

Vine cu un cost de achiziție foarte mic, probabil fiind datorat faptului că are procesor AMD.
Ecranul e unul clar cu rezoluție HD și strat anti-glare (mat, așa încât lumina să nu se reflecte).
Cantitatea de memorie e una suficientă de 4 giga, iar pentru stocare are un hard de 500 de giga. Se poate pune mai multă memorie RAM deoarece mai are un slot liber. Iar, dacă vreți să puneți un SSD atunci și acest lucru e posibil, dar în locul HDD-ului ori a ODD (unității optice).
La capitolul conectică e dotat cu wureless n, Ethernet Gigabit, card reader, USB 3 și USB tip C.

Dezavantaje

Ecranul e unul clar, dar nu are panel IPS și rezoluție FHD. În schimb, pentru a compensa, Asus a dotat ecranul cu facilitatea Eye Care despre care trebuie spus că e una care ne protejează ochii de efectele luminii albastre.
Procesorul nu e quad core, lucru care ar fi fost util în cazul în care doriți aveți nevoie de mai multă putere de procesare.

Concluzii

Asus A542BA-GQ016 e un notebook PC pentru facultate sau școală întrucât vine cu caracteristici de bază așa încât să ofere doar puterea de care e nevoie și nicio facilitate suplimentară care s-ar putea fi inutilă.
Pentru a vă face o părere am postat alături și un clip video.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus A542BA-GQ016, laptop office cu A9-9420”

Comentariile sunt închise.