Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Ariston Hotpoint ARXF 145 (EU)

Maşina de spălat Ariston Hotpoint ARXF 145 (EU) e un aparat electrocasnic ce nu ar trebui să să lipsească din nici o gospodărie în special că îndeplineşte toate standarde internaţionale în ceea ce privesc clasele de eficienţă dar şi altele. Un model destul de bun care ar putea fi o alternativă la acesta e ARMXXD 129 (EU). Acesta face parte din categoria celor care sunt etichetate de compania The Woolmark, adică din categoria celor care pot spăla haine cu eticheta “numai spălare manuală”. Aceasta vine și cu sisteme de reglare a consumului de apă dar și de energie, cu o mulțime de funcții și programe utile. Sistemele de reglare a consumului se adresează cantităților de rufe sub 4 kilograme și dar diferitelor tipuri de țesături (de exemplu bumbacul trebuie spălat pe o perioadă mai lungă și la o viteză ce centrifugare mică – consum mic de energie). Dacă vă gândiți să cumpărați o astfel de mașină de spălat Ariston în perioada următoare atunci trebuie să știți că preţul e un pic cam mare. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Aceasta e o mașină cu încărcare frontală de 6 kilograme. Viteza de centrifugare sau de rotație e de 1400 de rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt destul de bune dar se putea și mai bine: clasă de eficiență energetică A, clasă de eficiență la spălare A și clasă de eficiență la centrifugare B. Are un afișaj LED digital pe care se pot observa etapele de spălare dar alte informații folositoare. După cum am precizat anterior, are multe programe de spălare utile. Acestea sunt vreo 15 la număr: Woolmark Platinum Care (spălare manuală), baby, nocturnă, cămăși, spălare la 30 de grade, mătase, extra-clătire, lână și ușor de călcat. Mai sunt și alte programe cu diferite nivele de temperatură și timp. Hotpoint ARXF 145 (EU) are și o mulțime de funcții care pot fi automate (Super Wash, sistem de reglare al consumului de apă și energie) iar altele manuale (selector centrifugare, programare întârziată). Pe partea de siguranță Ariston ARXF 145 are sistem de siguranță împotriva copiilor și sistem de protecție împotriva inundațiilor.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: are afișaj digital, ieftină, multe funcții și programe, performantă, capacitate mare de stocare, materiale de bună calitate și poate spăla diverse țesături.

Minusuri: clasa de eficiență energetică e A nu A+.

Concluzie

Acest Ariston ARXF 145 (EU) e ideală pentru cei care doresc ceva performant pentru un buget modic și ceva care să facă față unei cantități mari de rufe. Deci se adresează familiilor mai numeroase iar o astfel de mașină poate fi o investiție deoarece puteți economisi bani cu funcțiile sale inteligente (reglare a consumului).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu