Ariston Hotpoint ARMXXD 129 (EU), maşina spălat-uscător

M-am decis să vă recomand o maşină de spălat specială deoarece are şi partea de uscare integrată, deci e vorba despre maşina de spălat cu uscător Ariston Hotpoint ARMXXD 129 (EU). Electrocasnicul acesta se va dovedi foarte bun pentru locuinţa dumneavoastră în cazul în care dispuneţi de puţin spaţiu liber pentru uscatul rufelor şi maşina vă va lua grija uscatului. O recomandă faptul că este 2 în 1 (maşină de spălat rufe ca ARXF 145 (EU) şi uscător), are o viteză de centrifugare de 1200 rpm, în cuvă încap multe haine şi clasa energetică sau de eficienţă energetică e B.

Preţul aparatului nu e mare având în vedere că are integrat încă un aparat. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea e un preţ foarte bun având în vedere că şi eficienţa la spălare e clasa A. (Poate că dacă nu avea şi uscătorul atunci preţul era undeva la 900-1000 lei – ca la ECOSF 109 – dar nici aşa nu e prea mare.)

Poze

Din față
Afișaj digital

Specificaţii tehnice

Ariston ARMXXD 129 (EU) are uscător incorporat şi hainele se introduc frontal. E o maşină foarte bună deoarece are clase de eficienţă peste B. La centrifugare e clasa B deoarece viteza de 1200 rotaţii pe minut e printre cele mai bune.

Într-un program normal consumul de curent electric e de 1,33 kwh şi din această cauză intră în clasa B a consumului de curent. Acest consum e datorat faptului că are acel uscător.

Are şi un ecran LCD pe care puteţi viziona starea spălării şi programele care sunt în funcţiune. Despre programe trebuie ştiut că are multe, inclusiv cel de jumătate de oră (rapid) şi cel de spălare şi uscare într-o oră. Are chiar şi program de protecţie a copiilor.

Tamburul e din inox şi cuva e din poliplex. Era interesant dacă şi cuva era realizată tot din inox.

Păreri pro şi contra

Pro: o soluţie utilă dacă nu ai prea mult spaţiu pe acasă, stă excelent la centrifugare datorită celor 1200 rotaţii.
Contra: consumul de curent e cam mare şi de aceea are clasa B la acest capitol.

Concluzie

Este un model perfect în cazul în care nu ai prea mult loc pentru uscarea hainelor şi astfel soluţia aceasta doi în una se va dovedi foarte utilă sau eficientă.

Era interesant dacă se găsea şi un video review pe Youtube dar maşinile de la Ariston nu sunt la fel de populare ca cele de la Whirlpool

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Ariston Hotpoint ARMXXD 129 (EU), maşina spălat-uscător”

  1. Cu siguranta ca acest model e unul de exceptie si nu intalnesti asa ceva la Beko ori Samsung. Producatorul de fata nu a facut inovatii gen Eco Bubble dar uite ca a reusit sa faca electrocasnice AIO si te face sa ai mai mult spatiu prin casa.

Comentariile sunt închise.