Arctic AL 800A+

Maşina de spălat Arctic AL 800A+ e o maşină de spălat cu eficienţă energetică A+, o viteză de centrifugare de 800 RPM şi o capacitate de spălare maximă de 5 kilograme. Un model foarte asemănător din punct de vedere al specificaţiilor e AE 800A+. Deci e un model mic dacă pot spune aşa care poate spăla în cantităţi mici rufe destul de eficient. Deci nu e un model foarte sofisticat dar nici prea performant, motiv pentru care nu aveţi nevoie de un buget extraordinar pentru a o achiziţiona. Deci nu are sistem pentru detectarea încărcăturii care putea fi de folos pentru a economisi timp şi bani. Dar un model cu acea tehnologii costă ceva mai mult şi cu siguranţă va depăşi bugetul dumneavoastră. Acesta poate fi o soluţie bună pentru cei care au avut o maşină şi care era destul de veche şi avea un consum destul de mare.Are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Din față

Specificații tehnice

Arctic AL 800A+ e o maşină cu încărcare frontală de maxim 5 kilograme. Viteza de centrifugare maximă a acestui model e de 800 rotaţii pe minut şi pot spune că aceasta se poate oglindi în clasa de eficienţă la centrifugare D. Pe partea de eficienţă are eficienţă energetică la spălare şi energetică A+. Deci e o maşină care consumă puţin într-un program standard de spălare – 0.743 kwh şi 33 de litri de apă. Are şi un ecran digital LED pe care se poate vedea etapa programului de spălare. Programele de spălare nu sunt multe dar sunt foarte utile: 14 minute, spălare manuală, mix, consum redus energie, bumbac, sintetice, spălare lână, prespălare şi câteva programe speciale (sport la 40 grade, cămăşi la 60 de grade, clătire şi stoarcere + evacuare).

Pe partea de funcţii şi siguranţă are fără stoarcere, reglare a consumului, sistem electronic de control al balansului, oprire clătire, sistem siguranţă împotriva copiilor, protecţie împotriva inundaţiilor şi programare întârziată. Nivelul de zgomot e de 57 dB în timpul spălării şi de 72 în timpul centrifugării.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silenţioasă, destul de ieftină, eficientă şi uşor de folosit.

Minusuri: viteză de centrifugare mică.

Concluzie

Acest Arctic AL 800A+ e un model reuşit dar se pute şi mai bine în special că nu are sistem de detectarea automată a încărcăturii. Această tehnologie e utilă doar dacă aveţi de spălat cantităţi mici de haine (2-4 kilograme) iar la o capacitate maximă de 5 kilograme nu cred că vor fi mari diferenţe de aceea acest lucru nu poate fi considerat ca un minus.

Te-ar mai putea interesa