Arctic AE 800A+

Dacă căutați o mașină de spălat rufe foarte ieftină și care să poată să spele o cantitate modică de rufe, recomandarea mea pentru voi e mașina de spălat Arctic AE 800A+. Dacă sunteți în căutarea unui model mai performant dar care e și scump, atunci o recomandare e AE 1000A+. E un model de 800rpm după cum observați și din numele ei, clasa energetică A+ și poate spăla până la 5 kilograme de rufe. Se adresează celor care nu beneficiază de un buget prea generos șic are vor să facă o alegere inteligentă, adică bună și ieftină. O recomand și pentru că a apărut de ceva vreme și are o mulțime de programe. Pe aceasta nu veți găsi prea multe tehnologii automate sau manuale și spun asta pentru că e un model foarte ieftin, iar la un așa preț nu poți să ai cine știe ce pretenții. Prețul acestui model e AE 800A+ e destul de competitiv și cu siguranță nu veți găsi alternative mai bune la un buget similar. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Specificații tehnice

800A+ vine cu încărcare frontală de maxim 5 kilograme, dar nu vă oprește nimeni să spălați cantități mai mici de 4-5 kilograme. Clasa de eficiență energetică e A+, iar celelalte sunt A și D (la spălare și centrifugare). Clasa de eficiență la centrifugare e D conform vitezei de centrifugare de 800 de rotații pe minut. La un program standard, consumul de apă e de 33 de litrii iar cel de energie e de 0.743 kwh. Vine cu un afișaj LCD pe care puteți viziona etapele de spălare. AE 800A+ vine cu 11 programe de spălare: cinci programe speciale (clătire, sport, stoarcere+evacuare, cămăși și expres 14 minute), prespălare, extra-clătire, spălare lână, sintetice, bumbac, consum redus de energie, mix (ideal pentru spălarea mai multor țesături deodată) și spălare manuală. Probabil că ultimul program enumerat de mine, e pricipala caracteristică a acestei mașini. Mai precis, poate spăla rufe care au eticheta „numai spălare manuală”.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: spălare manuală, capacitate mare de spălare, multe programe (majoritatea sunt foarte utile), consum redus de energie și apă.

Minusuri: la un așa preț nu are sistem de control al consumului.

Concluzie

Acest model Arctic AE 800A+ e cea mai bună alegere la un buget de maxim 900 și ceva de lei, iar mașini la fel de performante nu cred că există.

Te-ar mai putea interesa