Arctic AFD7000A++, mașină spălat clasa A++

Arctic AFD7000A++ e un model premium de mașină de spălat care se laudă cu clasa A++ de eficiență energetică, capacitate de 7 kilograme și diferite facilități similare modelelor premium de la Samsung. Dacă mașinile Samsung vin cu Eco Bubble, acest model vine cu Eco Wash care presupune că aparatul poate spăla haine cu apă rece, iar astfel tu o să economisești energie cu până la 80 procente.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind unul dintre cele mai bune aparate de la Arctic. Defapt, acest model e unul cu cea mai mare capacitate de pe piață la capitolul cuvă… având o cuvă de 7 kile.
Dacă te interesează cum arată acest model model atunci din imaginea alăturată îți poți face o părere. Puteți observa că designul e mult diferit față de cel al generațiilor anterioare.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici cele mai importante lucruri care trebuie știute la acest model sunt clasa excelentă de eficiență energetică, capacitatea de încărcare 7kg, multele programe și funcții.
Printre funcțiile importante pe care acest aparat le are se numără Eco Wash, Eco Heater și Aqua Safe. Prima nu are rost să descriu ce face deoarece am făcut asta mai sus, însă despre Eco Heater trebuie să spun că e o caracteristică despre care pot spune că prelungește viața aparatului, având legătură cu rezistența care e învăluită de un strat de nichel. Iar, despre Aqua Safe pot spune că e o caracteristică oarecum similară Fuzzy Logic deoarece are legătură cu consumul de de apă, mașina reglând consumul.

Atuurile acestui aparat sunt consumul mic de resurse, prețul de achiziție foarte mic și faptul că e ușor de utilizat. După cum ziceam la început, acest model vine și cu multiple caracteristici echivalente celora de pe mașinile Samsung.

În concluzie, dacă te interesează o mașină ieftină, dar și capabilă atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția spre un model Arctic precum acesta. Dacă nu știai, Arctic e un brand românesc la origine, însă a fost achiziționat de o firmă turcească care are și Beko în portofoliu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AFD7000A++, mașină spălat clasa A++”

Comentariile sunt închise.