Arctic AD 285+

Frigiderul Arctic AD 285+ e un aparat frigorific accesibil care are un volum net de 280 l, clasa A+ și finisaj pe alb. Nu știu câte modele veți găsi cu aceste caracteristici și la un preț așa de bun. Deci dacă nu aveți nevoie de un congelator mare (adică o combină frigorifică), acesta e cel mai potrivit aparat frigorific în special dacă vă gândiți să achiziționați în perioada următoare o ladă frigorifică. Chiar dacă două aparate frigorifice (frigider+ladă) vor ocupa mai mult spațiu, sunt mult mai eficiente (în special lada) și veți benefici de mai mult spațiu de depozitare al alimentelor pentru acei bani. Însă dacă doriți o combină, vă recomand AK 386VD+ care e oferită de același producător. Chiar dacă nu aveți prea mulți bani puși deoparte, AD 285+ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum net de 259 litri care mi se pare suficient pentru a pune cantități mai mari de alimente în el. Eficiența energetică e A+ și astfel are un consum de energie de circa 240 301 kW pe an. Ca oricare alt frigider și acesta are un volum generos (210 litri), 3 rafturi, un compartiment pentru fructe/brânzeturi/legume, sistem de dezghețare automat și câteva suporturi pe ușa acestuia. Congelatorul său e unul de 49 litri, are sistem de dezghețare manuală, un compartiment (cu raft) și o capacitate modică de congelare (3.5 kilograme la 24 ore). Acesta nu vine nici cu suporturi pe ușă, dpă cum se poate observa și în poza de sus dar și așa e destul de încăpător. Faptul că vine cu uși reversibile, aveți posibilitatea să-l așezați unde doriți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușile sunt reversibile, are termostat reglabil, suporturi pentru gheață și ouă sunt incluse, are preț un foarte bun și eficiența A+.

Minusuri: la un așa preț nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Arctic AD 285+ e un frigider mai mult decât bun care are un raport eficiență/preț foarte bun, motiv pentru care-l recomand. Bine, mai sunt și alte motive pentru care l-aș recomanda (fiabilitate, design, funcționalitate) dar pentru că e un model nou cu clasa A+, nu trebuie să vă faceți griji de factura de la curent. Ca și alternative, aș putea face și o listă de modele mai mari adică cu un volum spre 300 litri, dar acelea sunt ceva mai scumpe, iar mulți dintre voi doriți un model cât mai accesibil și să fie bun.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Arctic AD 285+”

Comentariile sunt închise.