Allview P6 Stony

Allview a scos un nou model de Dual Sim numit P6 Stony sau Dual-Sim Allview P6 Stony Duo (Duo e de la dual core), iar acest nou model vine să-l înlocuiască pe actualul P4 Duo. Prețul se aproximează ca fiind undeva la 1500 lei Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și despre acest model trebuie știut că vine pe partea de hardware cu procesor dual core și ecran de 4,7 inci, iar pe partea de soft are Android 4 cu interfața Berry de la Allview.

Poze

Din față
Spatele

Specificaţii tehnice

Are un ecran de tip Super Amoled Plus HD de 4,65 inci și e un smartphone deoarece are procesor Cortex A9 cu două nuclee, memorie internă de 4 giga și poți transfera datele prin conexiunea Wi-Fi direct. Camera principală e una destul de bună din moment ce poate fotografia cu 8 megapixeli și are autofocus.
Sistemul care-l are preinstalat e Android ICS versiunea 4.0.4 care are deasupra interfața Berry despre care pot spune că-mi place foarte mult.

Păreri pro şi contra

Pro: e dual SIM dual stand by, conform producătorului; pe partea de design a avansat destul de mult; despre preț pot spune că e mai mic decât al concurenților, dar putea fi mai mic cu vreo 200 lei… în opinia mea; ecranul e unul HD cu Gorilla; camera e una de 8MP.
Contra: nu am ceva negativ de spus, însă ar fi interesant dacă cei de la Allview ar furniza actualizări periodice ale softului și dacă i-ar informa despre acest lucru pe consumatori. Cei care vor doar un telefon se vor mulțumi de telefon așa cum e, însă cei care se ma știu, dacă mă înțelegeți ce vreau să spun, vor vrea un telefon căruia să-i poți actualiza OS-ul la cea mai nouă versiune stabilă.

Concluzie

„Profesioniștii” spun că P6 e cel mai bun telefon românesc, iar eu spun că Allview e pe drumul cel bun cu acest nou model. Eu știu că nu e un telefon românesc, dar nu asta contează, ci faptul că e foarte bun și că a fost realizat cu mare grijă. Dacă firma Allview continuă tot așa atunci sunt mai mult ca sigur că P-urile se vor bate cu S-urile.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „Allview P6 Stony”

  1. Acesta e un telefon care mie sincer mi-a captat atentia. Pretul mi se pare unul corect, iar despre brand trebuie spus ca e unul foarte vechi. Nu stiu daca stiti ca ei fac si televizoare. Sau faceau. Un prieten de-al meu are un CRT de la Allview care merge si acum impecabil.

  2. Telefoanele acestea mi se par de o calitate foarte buna. Eu detin un P3 si intentionez sa mai iau un P6 deoarece vad ca e foarte bun acest nou model.

  3. intradevar p5 excelent are fiul meu am ramas impresionat de ce performante are jocurile merg fara comentarii se vede superb pe display ce sa mai…acum a intrat febra nu ma las pina nu imi cumpar p6 ceva de vis fara nici o exagerare avind in vedere ca am studiat si alte marci care daca au ceva in plus costa deci mult mai scumpe si pentru ce.. au in plus un fir de par ..nu nu merita p6 este o alegere mai mult multumitoare vb ca am in casa p5 numai bine

  4. da am aruncat o privire la nexus insa gusturile nu se discuta allviewul mult mai cizelat mai fin si mai bine finisat .oricum probele si butonatul este pe modelul p5 daca trece testul atunci cu siguranta va venii fratele mai mare daca scirtie trec la samsung ramine de vazut..

  5. Nu are rost sa comparam Allview cu Samsung deoarece acest producator roman e mult peste oferind niste preturi foarte mici si calitate similara.

  6. Voi sunteti platiti sa dati comentarii pozitive? Nici n-a trebuit sa dau fullscreen la acel clip ca se vede plasticul ieftin.

Comentariile sunt închise.